Přiblížení cheatů v RAGE 2
RAGE 2 Novinka Přiblížení cheatů v RAGE 2

Přiblížení cheatů v RAGE 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na vybuchující sudy padající z nebe nebo likvidaci nepřátel jednou ranou.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že RAGE 2 od Avalanche Studios a id Software nabídne vcelku pestrou nabídku cheatů. Na začátku měsíce jsme se dočkali překvapivého odhalení jednoho z nich, přičemž opravdu nešlo o aprílový žert, ale o střelenou součást už tak pošahaného titulu. Nedávno přitom tvůrci představili další možnosti cheatů. He‘s On Fire, díky němuž bude vaše konání v RAGE 2 komentovat sportovní komentátor Tim Kitzrow, zkrátka nebude jediné zajímavé obohacení hry.

Díky Git Gud sejmete každého protivníka jednou jedinou ranou, protože jste prostě bůh. Son of Thor pro změnu zajistí, že každý nepřítel, který se k vám přiblíží, dostane elektrický šok. Klegg Support vám pro změnu umožní bojovat po boku Klegga Claytona jakožto zpřátelného společníka ovládaného umělou inteligencí. Pozoruhodně působí i Phoenix Rejector Seat. Vozidlo Phoenix, s nímž se můžete v RAGE 2 prohánět, je vybaveno možností vystřelit vás z auta, které si jede vesele dál. S cheatem se však vše obrátí, takže vy zůstanete na zemi a do vzduchu vyletí Phoenix.

Cheatů však bude ve hře víc, počítat můžeme třeba i s vybuchujícími sudy padajícími z oblohy. Na sociálních sítích pak byly představeny ještě cheaty, díky nimž bude ve hře promlouvat a komentovat různé dění Danny Dyer a Ozzy Man. Jejich nabídka se přitom bude měnit a postupem času bude také rozšiřována. A pokud jde o to, jak cheaty získáte, v tomto ohledu platí dřívější informace. Ať už tedy vlastníte jakoukoliv edici RAGE 2 a ať už ji pořídíte před nebo po vydání, budete moci cheaty kupovat za měnu získávanou během hraní, a to u obchodníka jménem Wasteland Wizard.

Některé cheaty jsou sice součástí bonusů za předobjednávku nebo za koupi dražší edice hry, ale ty vám zajistí pouze okamžitý přístup k vybraným cheatům. Ostatní se k nim stejně mohou dostat, jen je musí pořídit i Wastelands Wizarda, jenž cestuje napříč pustinou. Celkově tedy platí, že všechny cheaty lze získat prostým hraním bez nutnosti utratit za ně jediný reálný cent.

Před několika dny navíc došlo na oznámení artbooku The Art of RAGE 2 od společnosti Dark Horse, který bude v prodeji samostatně od 17. září 2019 za doporučenou cenu 39,99 amerických dolarů. Jestli se tedy budete chtít do světa stvořeného v rukou Avalanche, id Software a Bethesdy budete chtít ponořit hlouběji, díky artbooku k tomu budete mít příležitost. Počítat můžete s celou řadou konceptů, náčrtků a renderů nebo s komentářem tvůrců.

RAGE 2 vychází 14. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama