Přidání offline multiplayeru do Battlefrontu brání technické překážky, ale DICE ví, že ho hráči chtějí
Star Wars: Battlefront Novinka Přidání offline multiplayeru do Battlefrontu brání technické překážky, ale DICE ví, že ho hráči chtějí

Přidání offline multiplayeru do Battlefrontu brání technické překážky, ale DICE ví, že ho hráči chtějí

Michal Burian

Michal Burian

11

Podle zákaznické podpory na něm mají v DICE pracovat.

Reklama

Snad na všech stránkách s články věnujícími se multiplayerové střílečce Star Wars: Battlefront si můžete přečíst zprávy hráčů, které dávají jasně najevo, že by Battlefrontu kromě online multiplayeru neuškodil ani robustnější offline multiplayer. Vývojáři ve švédském studiu DICE (tvůrci Battlefieldu) o tom vědí a dokonce se nebojí o všem mluvit.

Konkrétně o offline multiplayeru promluvil designér Guillaume Mroz. Ten vysvětlil, že existují technické překážky pro offline multiplayer ve Star Wars: Battlefront. Zároveň si je ale tým vědom, že hráči by chtěli mít možnost hrát Battlefront bez připojení k internetu.

Lze předpokládat, že DICE na aktualizaci pracuje, s jistotou to ale bude nějaký čas trvat. Mezitím Mroz zmiňuje, že se blíží novinky o druhém dodatečném balíčku. Prvním DLC byla Battle of Jakku (Bitva o planetu Jakku). Tohle DLC bylo bezplatné.

Počkat si také musíme na podrobnosti, čeho se přesně offline multiplayer v Battlefrontu bude týkat. Lidé žádají hlavně možnost hrát klasické multiplayerové zápasy s boty, což momentálně nejde. Bylo by nemilé, kdyby DICE místo toho uvažovali jen nad dalšími bitvami, v nichž na malých mapách bojuje několik jednotek ovládaných umělou inteligencí a vy se můžete přidat jako běžný voják či hrdinská postava. Tyhle bitvy jsou v Battlefrontu v menší míře zastoupeny, ale hráči o ně většinou nejeví zájem.

Připomeňme, že nedávno o offline multiplayeru psal zaměstnanec zákaznické podpory EA s přezdívkou Arpita. Ten potvrdil, že vývojáři v DICE na této záležitosti pracují, ale zatím nemají stanovený žádný termín, kdy by mělo být vše připraveno k updatu hry.

Star Wars: Battlefront vyšel 17. listopadu 2015 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. EA zatím nemluví o prodejních číslech, analytici ale odhadují, že se v listopadu a prosinci prodalo přes 12 milionů kusů. Více jsme o prognóze analytiků psali v dnešních Jednohubkách k snídani.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama