Přídavek Horizon: Zero Dawn nás zavede do hraniční zóny
Horizon: Zero Dawn Novinka Přídavek Horizon: Zero Dawn nás zavede do hraniční zóny

Přídavek Horizon: Zero Dawn nás zavede do hraniční zóny

Michal Burian

Michal Burian

Mezi Carjou a Banukem, do sporného území, které je velmi nebezpečné.

Reklama

Nizozemské studio Guerrilla Games, které si do letošního března všichni spojovali se střílečkou Killzone, dokázalo se svým akčním RPG počinem Horizon: Zero Dawn zaujmout. Příběh Aloy v post-apokalyptickém světě plném robotických strojů byl zajímavý, a tak trochu nevšední. Spousta hráčů jistě čeká na přídavek. Ten se rychle blíží a my se díky tomu dozvídáme nové informace.

Vývojáři se sice snaží prozradit co nejméně detailů, stejně jako před vydáním Horizon: Zero Dawn, ale nalákat nás nějak musí. Vedoucí scénárista Ben McCaw se v aktuálním čísle časopisu OMP UK nechal slyšet, že v The Frozen Wilds staví na základech původní hry a chtějí dosáhnout všeho, co umožnil původní příběh a k tomu přinést více vztahů, čerstvou kulturu a další postavy.

Expanze nás zavede do hraniční zóny mezi Carjou a Banukem. „Jde o sporné území, je to velmi nebezpečná oblast, kde se vedla válka mezi těmi dvěma kmeny,“ přibližuje novou, zasněženou a zmrzlou oblast McCaw.

„Při psaní scénáře jsme chtěli nabídnout hráčům vše, co jim přinesla původní hra. Vytvořili jsme novou oblast, novou kulturu, ale také jsme se zaměřili na vztahy a nakonec děj, který přináší mnoho nových úkolů.“

Co se obtížnosti týče, tak je The Frozen Wilds prý ekvivalentem střední obtížnosti až end-game obsahu Horizon: Zero Dawn.

The Frozen Wilds vyjde 7. listopadu letošního roku za 549 Kč, majitelé PS Plus mají desetiprocentní slevu (494,10 Kč). Pokud nemáte Horizon: Zero Dawn, tak vyjde kompletní edice s původní hrou a tímto DLC. Dobrou zprávou je, že do nového dobrodružství se budete moci pustit zhruba v polovině příběhu Horizon: Zero Dawn, nebude tak muset původní hru dohrát, ale vývojáři to doporučují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama