Přídavek War Games pro Titanfall 2 v traileru
Titanfall 2 Novinka Přídavek War Games pro Titanfall 2 v traileru

Přídavek War Games pro Titanfall 2 v traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Nová obsahová aktualizace je k dispozici od dnešního dne a nabízí nové mapy nebo další herní mód.

Reklama

Ve čtvrtek došlo na odhalení další obsahové aktualizace a zároveň bezplatného DLC pro Titanfall 2, War Games. Nyní se tento přídavek, který je na všech platformách vydáván v průběhu dnešního dne, představuje prostřednictvím traileru. V něm uvidíte zejména remasterovanou mapu War Games, kterou můžete znát už z prvního DLC pro původní Titanfall, nechybí ale ani ukázka nové animace popravy nepřítele nebo mapy Traffic. Ta je určena pouze pro režim Live Fire.

Součástí War Games je i začlenění módu Titan Brawl do seznamu normálně dostupných režimů, třetí slot pro zbraň, díky němuž můžete jít do boje s primární a sekundární zbraní i se zbraní proti titánům, a nový mód Free Agents. Jde o obdobu Free-for-All, v níž je třeba sesbírat tři baterie, abyste mohli povolat svého titána. Baterie padají z padlých nepřátel a můžete je najít na mapě.

Tvůrci dále rozšířili možnosti nastavení a přizpůsobení soukromých zápasů a samozřejmě došlo na různá vylepšení a opravy chyb. Obojí je součástí patche, který War Games doprovází. Kompletní seznam změn najdete na oficiálním fóru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama