Přihlašte se do bety Battlefieldu 3! Nebo ne?
Battlefield 3 Novinka Přihlašte se do bety Battlefieldu 3! Nebo ne?

Přihlašte se do bety Battlefieldu 3! Nebo ne?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

Na Twitteru se objevily lákavé přihlášky do otevřené bety chystané akce Battlefield 3. Nevěřte ale všemu.

Reklama

Pokud používáte Twitter, možná jste již narazili na lidi, co se chlubí registracemi do betaverze veleočekávaného válečného hitu Battlefield 3 a nabízí odkaz. Doporučujeme vám ihned blokovat a nahlašovat, protože se jedná o podvod, který vám do počítače dokáže naházet odpad, který tam určitě nechcete. Mějte na paměti, že zatím o betaverzi nepadla ani zmínka a pokud něco vypadá až moc dobře na to, aby to byla pravda, většinou to pravda není.

Na internetu se také objevují předpovědi úspěchu třetího dílu legendární série. Analytik Doug Creutz předpověděl, že Battlefield 3 prodá 10 milionů kopií. Tento předpoklad postavil na prodejích předchozího dílu, Bad Company 2, který dokázal celosvětově prodat více jak 7 milionů kopií.

Pokud se vám to zdá hodně, možná vás bude také zajímat jeho předpověď na Modern Warfare 3. Ten by dle něj měl prodat šílených 25 milionů, což je pro změnu podpořeno prodeji Black Ops, jež se vyšplhaly na 14 milionů. Jak EA, tak Activision hodlají vrazit do marketingové kampaně obou titulů nemalé peníze, a není se vůbec čemu divit. EA se dokonce nechalo slyšet, že je Battlefield 3 vyvíjen specificky jako konkurence pro Modern Warfare 3. Jeho marketingová kampaň bude EA stát 100 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama