Příští rok nás čeká NFS: SHIFT 2 Unleashed
Need for Speed Novinka Příští rok nás čeká NFS: SHIFT 2 Unleashed

Příští rok nás čeká NFS: SHIFT 2 Unleashed

Michal Burian

Michal Burian

9

Právě dnes se v Severní Americe (v Evropě bude od 18. listopadu) dostalo do prodeje zatím poslední pokračování Need for Speed série, které nese titul Hot Pursuit a už příští rok se můžeme těšit na další díl + trailer a detaily.

Reklama

Jak bylo totiž v tuhle chvíli oficiálně odtajněno, Slightly Mad Studios, kteří na podzim 2009 vydali NFS: SHIFT, pilně pracují na pokračování, které ponese název SHIFT 2 Unleashed a vyjde na jaře.

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed se opírá o skutečné zkušenosti řidičů a nabídne ještě intenzivnější pocit síly a rychlosti s bojem o nadvládu proti ostatním řidičům. Samozřejmostí je vylepšený first-person pohled z kokpitu, ještě více autentické a intenzivní závodění, nový engine s grafickými vylepšeními a nově také vzrušující zážitek z nočního závodění a autentická degradace tratí a aut - postupně se bude měnit výkon vozu, pneumatik atd., podle toho jak se budou opotřebovávat. Samotná trať by se měla lepšit tím, že bude pogumovaná, při dešti to neplatí.

"SHIFT 2 Unleashed je nová závodní hra, která nabídne emoční konkurenční boj," řekl Marcus Nilsson, výkonný producent, a dodal: "Opět úzce spolupracujeme s řidiči v reálném světě, kteří nám pomáhají přenést zkušenosti do hry a přinést autentickou závodní akci."

NFS: SHIFT 2 Unleashed navíc obsahuje novou generaci systému Autolog, o zábavu tedy bude postaráno.

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed vyjde na jaře 2011 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama