Příští rok vyjde remake na akční adventuru Outcast
Outcast Novinka Příští rok vyjde remake na akční adventuru Outcast

Příští rok vyjde remake na akční adventuru Outcast

Petr Smejkal

Petr Smejkal

3

Kultovní hra s lepší grafikou a hratelností.

Reklama

Společnost Bigben oznámila, že podepsala licenční smlouvu se studiem Appeal, se kterým vydá remake akční adventury Outcast z roku 1999. Outcast byla uznána jako jedna z prvních videoher s otevřeným světem, za což hra dostala řadu ocenění. Outcast totiž nabídl inovativní hratelnost a grafické zpracování, které v roce 1999 nejednoho hráče okouzlilo. Remake se bude jmenovat Outcast – Second Contact a vyjde začátkem příštího roku.

„Outcast uspěl nad naše očekávání a my jsme hrdí na to, že zůstal pro mnoho hráčů klasikou,“ uvedl Yves Grolet, spoluzakladatel Appealu. „Nyní se stejný tým se stejným pracovním nadšením podílí na vývoji remaku. Našim cílem je ukázat moderní hru se špičkovou grafikou a hratelností, při zachování kouzla originálu, který si mnoho hráčů oblíbilo,“ dodává.

Ostatně vylepšeného Outcastu jsme se mohli dočkat již dříve, neboť se vývojáři snažili na Kickstarteru v roce 2014 vybrat částku 600 000 dolarů, což se jim však nepodařilo. Nyní se však zdá, že legenda zvaná Outcast skutečně ožije.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama