Příští týden druhá část Turning Tides DLC pro Battlefield 1
Battlefield 1 Novinka Příští týden druhá část Turning Tides DLC pro Battlefield 1

Příští týden druhá část Turning Tides DLC pro Battlefield 1

Michal Burian

Michal Burian

3

Společně s lednovou aktualizací. Ještě předtím ale proběhne údržba serverů.

Reklama

30. ledna budou na dvě hodiny nedostupné servery střílečky Battlefield 1. Švédské studio DICE naplánovalo údržby své hry z první světové války, aby mohla vyjít lednová aktualizace a společně s ní druhá část placeného dodatečného balíčku Turning Tides - přinese dvě nové multiplayerové mapy.

Servery budou nedostupné v ranních hodinách po dobu dvou hodin. Na PC začne odstávka v úterý v devět hodin našeho času. Na PlayStationu 4 potom v jedenáct a na Xboxu One v jednu hodinu odpoledne.

V současné době nevíme, na co vše se lednový patch zaměří. Očekává se, že půjde o velmi rozsáhlou aktualizaci, která by krom jiného měla vybalancovat zbraně, které se více přiblíží stylu z Battlefieldu 4. Díky tomu mají být některé zbraně důležitější.

Připomeňme si, jaké dvě mapy druhá část Turning Tides DLC do multiplayeru přinese. Jde o mapu Zeebrugge, kde se zúčastníte smělého britského nájezdu na belgický přístav Zeebrugge na pozadí ničivých vln tříštících se o Němci obsazené molo. Na této mapě dostanou prostor námořní, letecké i pěchotní jednotky. Druhá mapa Heligoland Bight je námořní tváří velké války. Prožít máte velkolepé námořní střety britských a německých sil, do nichž jsou zapojeny bitevní lodě a torpédoborci spolu s letouny, zatímco pěchotní oddíly bojují u ikonických červených útesů zálivu Rocky Cove.

DICE nedávno potvrdili, že poslední placený přídavek Apocalypse dorazí v únoru pro majitele Battlefieldu 1 Premium. Součástí rozšíření bude pět nových multiplayerových map, nové zbraně, vybavení a letouny. Těšit se můžete na nejděsivější bitvy první světové války, charakterizované vleklými a urputnými boji o území. Více jsme psali zde.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama