Příští víkend první betatest Guild Wars 2
Guild Wars 2 Novinka Příští víkend první betatest Guild Wars 2

Příští víkend první betatest Guild Wars 2

Michal Burian

Michal Burian

10

Pokud netrpělivě čekáte na možnost vydat se do Guild Wars 2, máme pro vás dobrou zprávu. Do fantasy světa se budete moci podívat již příští víkend.

Reklama

Společnost NCsoft potvrdila, že první beta víkend se bude konat od 27. do 29. dubna (Apríl). Do bety se dostane každý, kdo si předkoupil hru.

Více vám už o hře napoví tisková zpráva:

Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou si můžete do značné míry upravit podle sebe. Nabízí strhující soubojový systém zaměřený na intenzivní akci, jedinečnou a hráčům na míru šitou příběhovou linii, rozlehlý živoucí svět, který mohou hráči svými volbami skutečně změnit, intenzivní akci hráčů proti hráčům a nádhernou ručně tvořenou vizuální stránku. Guild Wars představují herní zážitek světové třídy bez vysokých měsíčních poplatků, které po hráčích ostatní hry vyžadují. Guild Wars 2 změní váš pohled na počítačové hry.

Původní série Guild Wars se již ve světě prodalo více než 6 miliónů kusů a stále se může těšit ze silné hráčské základny, která se netrpělivě těší na každé další pokračování. Jejím prvním dílem byly Guild Wars Prophecies, které vyšly v roce 2005. Pak následovaly datadisky Guild Wars Factions, Guild Wars Nightfall a Guild Wars: Eye of the North. Guild Wars 2 vychází z této bohaté tradice, avšak celý příběh posouvá o 250 let do budoucnosti, kdy Tyria vypadá zcela jinak.

Guild Wars 2 vyvíjí Bellevue, ArenaNet se sídlem ve Washingtonu, což je herní studio o 250 lidech s prokazatelnými zkušenostmi s tvorbou MMO her světové špičky. Hra staví na bohatém příběhu a inovativní hratelnosti, které zavedly již první Guild Wars, ale přenese nás 250 let do budoucnosti, kde se ocitneme ve zcela proměněném světě Tyria.

Minimální systémové požadavky

OS: Windows XP Service Pack 2 nebo lepší

Procesor: Intel Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 nebo lepší

Grafická karta: GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 nebo lepší (256MB RAM a shader model 3.0 nebo lepší)

25GB volného místa na disku

internetové připojení

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama