Privátní beta Starhawku startuje v listopadu
Starhawk Novinka Privátní beta Starhawku startuje v listopadu

Privátní beta Starhawku startuje v listopadu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Šéf studia Lightbox Interactive ohlásil start privátní betaverze očekávaného sci-fi Starhawk, které se dočkáme už příští měsíc.

Reklama

Pozvaní hráči dostanou emailem speciální přístupový klíč a budou pouštěny do bety postupně, aby se zvládal nápor hráčů na serverech. Místo ve „frontě“ by se mělo vypočítat z ranku v předchozím dílu série, Warhawk, a aktivním počínáním v komunitě.

V privátní betě bude úkolem testerů především zkoušení systému SkillScore, prověřování zbraní a jejich účinků a strategického elementu Build and Battle. Vývojáři také zařadili do bety speciální systém Hot-Fix, skrze který mohou testeři denně posílat studiu své poznámky a postřehy.

„Více informací ohledně obsahu bety a jejich vlastnostech prozradíme v nadcházejících týdnech. Prozatím doufám, že je komunita nažhavena a těší se na brzkou betu,“ řekl Jobe Dylan, šéf studia.

Pokud náhodou nepatříte mezi aktivní hráče Warhawku a nesdílíte komunitní náladu, nevěšejte hlavu. Betaklíče budou také přibaleny k titulu Uncharted 3: Drake’s Deception, a to jak v Evropě, tak Americe.

Starhawk se připravuje exkluzivně pro PS3 na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama