Pro handheldy a mobily vyšel Farming Simulator 18
Farming Simulator 18 Novinka Pro handheldy a mobily vyšel Farming Simulator 18

Pro handheldy a mobily vyšel Farming Simulator 18

Michal Burian

Michal Burian

1

3DS verze vůbec poprvé zahrnula lesnictví. Ve všech verzích jsou potom prasata a slunečnice.

Reklama

Společnosti Giants Software a Focus Home Interactive vydaly pro PlayStation Vita, Nintendo 3DS, iOS a Android hru Farming Simulator 18. Jde o speciální díl zemědělského simulátoru určeného pro dotykové ovládání, abyste si hru užili i na cestách. Stanete se moderním zemědělcem v prostředí jižní Ameriky, kde budete sklízet pšenici, řepku, kukuřici, cukrovou řepu, brambory a vůbec poprvé i slunečnici. Zároveň se staráte o hospodářská zvířata. Vedle krav a ovcí jsou novinkou prasata. Vůbec poprvé zahrnula 3DS verze i lesnictví.

Své produkty budete prodávat na dynamickém trhu, abyste si mohli rozšířit svou farmu a koupit nové stroje. Ty budou zastoupeny ve velkém počtu, v tiskové zprávě se hovoří o více jak 50 zemědělských vozidlech a strojů od 30 největších značek, včetně AGCO (premiéra), Challenger, Fendt, Massey Ferguson nebo Valtra.

3DS a Vita verze lze zakoupit digitálně i fyzicky (na Xzone.cz a GameExpres.sk), mobilní verze jsou pouze digitálně za cenu 5,49 euro. Na Google Play za 130 korun.

Později má Farming Simulator 18 dorazit i na Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama