Pro PS4 vyšla sběratelská edice Journey
Journey Novinka Pro PS4 vyšla sběratelská edice Journey

Pro PS4 vyšla sběratelská edice Journey

Michal Burian

Michal Burian

13

Za 689 Kč digitálně nebo 699 Kč v krabici dostanete Journey, Flower a Flow.

Reklama

Máte rádi netradiční hry a máte PlayStation 4? Potom byste měli popřemýšlet nad sběratelskou edicí Journey, která obsahuje hned tři hry. Za necelých 700 Kč získáte Journey, Flower a Flow. To jsou tři hodně povedené hry.

V Journey na hráče čeká poetické pouštní dobrodružství. Vše začíná probuzením. Následně jako němá postavička cestujete neznámým pouštním světem a prohlížet si různé památky, včetně starodávné architektury a pozůstatků tajemné civilizace. Řešíte zapeklité prostorové hádanky a nakonec se dočkáte možná také... jen si počkejte. Hru si můžete užít sami nebo ještě lépe spolu s dalšími záhadnými on-line cestovateli, jejichž jména se dozvíte až po dohrání.

Ve Flower se budete jen tak vznášet ve větru. Hra, jež díky snadno pochopitelnému námětu a hratelnosti, prozkoumává emoce, které ve hrách jen tak nenajdete. Okolní prostředí je v jiných hrách často potlačeno, ale ve hře Flower se okolní prostředí dostává do popředí a začíná hrát hlavní úlohu. Hráč uniká z vnějšího a stresujícího světa, cestuje překrásnou živoucí krajinou, a přitom sám proměňuje své okolí a prozkoumává přírodu.

Ve Flow může být život jednoduchý. Potěšte se novátorskou a úsměvnou hříčkou, kde se ponoříte do hlubin a objevíte nové organizmy. Ovládejte svůj růst a vývoj.

Pokud vás sběratelská edice Journey zlákala, tak v digitální podobě na PlayStation Store stojí 689 Kč. V našem obchodě GameExpres ale máme krabicovou verzi za 699 Kč/24,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama