Pro Switch oznámena hra Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Pro Switch oznámena hra Hyrule Warriors: Age of Calamity

Pro Switch oznámena hra Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Již brzy budeme moci znovu prožít události z Great Calamity.

Reklama

Společnosti Nintendo a Koei Tecmo společně oznámily novou hru ze série Hyrule Warriors. Jedná se o akci Hyrule Warriors: Age of Calamity pro konzoli Nintndo Switch, odehrávající se v období 100 let před událostmi z The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Datum vydání bylo stanoveno na 20. listopadu.

Za předobjednání digitální verze hry získáte ingame předmět Lucky Ladle, který je jednou z Linkových zbraní. Můžete se s ním vybavit do bitvy (ideálně spárovat s Pot Lid) nebo ho dokonce spojit s jinými zbraněmi a vylepšit tak své statistiky.

Japonská verze oznámení zde.

Století před událostmi ze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild se došlo k události známé jako Great Calamity. Království Hyrule se ponořilo do temnoty a bylo zničeno zlou silou, která navždy změnila úplně všechno. Ikdyž se o Great Calamity hráči dozvídají už v The Legend of Zelda: Breath of the Wild (vydané pro Nintendo Switch), neměli prozatím možnost zjistit, co se vlastně před touto katastrofickou událostí stalo.

Přesunete se tak do doby před Great Calamity, zapojíte se do epických bitev, odehrávající se v nezapomenutelných místech království Hyrule ještě předtím, než byly úplně zničeny. Ve hře vystupují známé tváře ze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild jako je například Link, Zelda a další známé postavy, třeba čtyři Šampióni, za které se bude možné vůbec poprvé v celé sérii Hyrule Warriors zahrát.

Ve videu níže nazvaném Hyrule Warriors: Age of Calamity – A story set 100 years before Breath of the Wild promluví Eiji Aonuma, producent série The Legend of Zelda, a Yosuke Hayashi, producent Hyrule Warriors z Koei Tecmo Games, o tom, jakou cestu museli urazit, aby vznikla finální verze Hyrule Warriors: Age of Calamity a zároveň se můžete výše podívat na první herní trailer.

Japonskou verzi najdete na tomto odkazu.

Hyrule Warriors: Age of Calamity představuje akční gameplay, který hráčům může připadat podobný jako ve hrách Hyrule Warriors a Fire Emblem Warriors. Hra se zaměřuje na vytváření komb společně se speciálními schopnostmi. Samotné hraní je velmi rychlé, ale musíte uvažovat i strategicky. Jde o ideální mix pro hráče, kteří hledají intenzivní neustálou akci, spojenou se hrou The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hra nás navíc detailně seznámí s různými událostmi, se vztahy postav a s dramatickými momenty z Great Calamity.

Hra Hyrule Warriors: Age of Calamity se v mnohém inspirovala hrou The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A to nejen co se týče vizuálního stylu. Ve hře lze hrát za několik postav ze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, včetně Linka a Zeldy. Nejen že se hráči budou prodírat hordami nepřátel, aby ubránili Hyrule, ale také budou řešit různé hádanky, odemykat zbraně a dovednosti, vyrábět předměty z nasbíraných materiálů, navštěvovat obchody, nakupovat předměty a využívat síly Sheikah Slate, kterou fanoušci znají z The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Hru Hyrule Warriors: Age of Calamity můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama