Pro The Sims 4 vyšlo rozšíření Psi a kočky
The Sims 4 Novinka Pro The Sims 4 vyšlo rozšíření Psi a kočky

Pro The Sims 4 vyšlo rozšíření Psi a kočky

Michal Burian

Michal Burian

9

Je dostupné ve verzích pro PC a Mac. Zároveň se blíží konzolové verze The Sims 4.

Reklama

The Sims 4 dostalo další rozšíření. Světlo světa spatřila expanze Psi a kočky, která umožní hráčům navrhnout mazlíčky, kteří se k nim hodí a mají jedinečné rysy i osobnost. Společně s nimi můžete objevovat nové zábavné aktivity, které na vás čekají v přímořském světě Brindleton Bay.

„Je nám jasné, že členové naší komunity své skutečné psy a kočky opravdu zbožňují, a máme velikou radost, že si teď mohou své čtyřnohé mazlíčky přivést i do simíkovského světa,” řekla Lyndsay Pearsonová, výkonná producentka série The Sims. „Psi a kočky vždycky byli důležitou součástí všech dílů simíkovské série a my s velkou radostí tyto báječné kumpány představujeme i v The Sims 4.“

„S pomocí nového nástroje Vytvořit mazlíčka je možné vytvářet a upravovat nejrozmanitější mazlíčky. Hráči mají na výběr pestrou škálu kočičích a psích plemen (včetně jejich směsic) a možnost propůjčit tak každému mazlíčkovi opravdu jedinečný vzhled. Navíc jde upravovat jejich kožíšky nejrůznějšími vzory nebo na srst přímo malovat a měnit jim vzhled pomocí teček, pruhů a dalších prvků, které každého mazlíčka učiní mezi ostatními zcela výjimečným.

Úplně poprvé v celé sérii The Sims můžete psy a kočky obléknout do veselých oblečků a doplňků a užívat si překvapení, která do simíkovských životů vnášejí. Pomozte Simíkům navázat s mazlíčky silné vztahy, vycvičit je, hrát s nimi hry a sledovat, jak se u nich projevuje jejich jedinečná osobnost stejně jako klasické zvířecí chování, které dobře známe. Fanoušci navíc mohou mazlíčky chránit a pečovat o ně koupí své vlastní vysněné veterinární kliniky a stát se nejlepšími zvěrolékaři široko daleko.“

Majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One se mohou těšit na The Sims 4. Hra vyjde 17. listopadu. Pokud ale budete chtít mít hru kompletní, budete muset do ní investovat další peníze, DLC budou zvlášť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama