Proč Mass Effect 3 podporuje Kinect?
Mass Effect 3 Novinka Proč Mass Effect 3 podporuje Kinect?

Proč Mass Effect 3 podporuje Kinect?

Michal Burian

Michal Burian

13

Proč připravovaná sci-fi akce Mass Effect 3 podporuje Kinect? EA chce, aby jejich hru hrálo víc hráčů.

Reklama

"Pěstujeme publikum a děláme hru více přístupnou," řekl Frank Gibeau, šéf EA Games, britskému Eurogameru na E3 v Los Angeles.

"Mass Effect 3 nabízí poměrně komplikovaný bojový systém. Máme příběh s možnostmi volby. Pro některé hráče kteří nekupují ročně 12 her, ale třeba jen dvě nebo tři, mohou být tyhle fakta zastrašující. Chtěli jsme hru zpřístupnit většímu počtu hráčů, aby to nepoznamenalo příběh nebo samotnou kvalitu. Kinect je fantastická technologie, která nám tohle umožnila."

Pomocí Kinectu budete moci ve hře volit odpovědi při rozhovoru a při boji zase udělovat rozkazy svým členům, a to jen za pomoci hlasu.

Sám Gibeau si myslí, že díky této technologii bude možné hrát jednodušeji a pro některé hráče nepůjde o tak frenetickou hru jako u předchozích dvou dílů.

"Hráči budou vědět, že Mass Effect 3 budou moci hrát jednodušeji, víc se do něj dostat a možná být i rychlejší, než když budete hrát pomocí klávesnice a myši či gamepadu."

Frank Gibeau závěrem rozhovoru ještě prozradil, že si nemohou dovolit prodat pouhý milion kusů. "Když děláte takhle nákladné hry, nemůžete si dovolit prodat milion kusů, musí být multi-milionové."

Fanoušci série se ovšem nemusejí obávat. BioWare ani EA netouží po tom tyhle hráče ztratit. Chtějí ovšem také náhodné zákazníky, kteří hry kupují stále častěji.

Podívejte se na záznam konference Microsoftu na E3, s českým komentářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama