Proč si zahrát Zombie Army Trilogy? Odpoví nové video
Novinka Proč si zahrát Zombie Army Trilogy? Odpoví nové video

Proč si zahrát Zombie Army Trilogy? Odpoví nové video

Michal Burian

Michal Burian

4

Uvidíte PlayStation 4 verzi s pěti důvody, proč tuhle trilogii nevynechat. A další záběry z hraní.

Reklama

Na začátku příštího měsíce přijdou na naše obrazovky a televize další zombíci. Tentokrát se zkušení odstřelovači budou muset vypořádat s nebezpečnými hordami nemrtvých prahnoucích po krvi. Chcete vědět, proč byste si nejnovější dílo od Rebellionu měli zahrát? Potom se určitě podívejte na video níže.

Redaktoři PlayStation Access měli možnost si trilogii Zombie Army vyzkoušet a připravili šestiminutové video, kde můžete vidět gameplay záběry z PlayStation 4 verze a především se dozvíte pět důvodů, proč byste si Zombie Army Trilogy měli zahrát.

Hra vyjde 6. března letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude k dostání pouze digitálně (42 eur), zatímco konzolové verze i v krabičce na pultech obchodů. Pokud na PC vlastníte první a druhý díl Zombie Army, tak dostanete na Steamu 60 procentní slevu na celou trilogii, abyste si mohli užít i třetí díl. Jestliže máte pouze jeden díl, tak pro vás platí 30 procentní sleva.

Zombie Army Trilogy zahrne předělávky prvního a druhého dílu, stejně tak zbrusu nový třetí díl, který ještě nevyšel - proto ta sleva pro držitele předešlých dílů.

„Achtung! Berlín je v plamenech, Adolf Hitler vstal z hrobu a shromáždil armádu nemrtvých super vojáků, kteří se chystají prolévat krev v celé Evropě. Jen jedna věc jim stojí v cestě. Jste to vy a vaši tři kamarádi ve zbrani. Vašim úkolem je zlikvidovat Hitlera a jeho služebníky,“ popisují tvůrci Nazi Zombie Army.

Třetí díl Nazi Zombie Army se pochlubí zbrusu novým módem hordy. Pokud se rozhodnete si trilogii koupit, tak dostanete 15 misí ve třech epických kampaních, kde budete hrát za elitního odstřelovače Karla Fairburnea nebo za dalších osm hrdinů, včetně čtyř nových ženských postav, vyzbrojených více než 25 kultovními zbraněmi a výbušnými nástrahami.

Všechny tři verze Nazi Zombie Army poběží v rozlišení 1080p.

Další gameplay záběry

PlayStation 4 a Xbox One verze Zombie Army Trilogy předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz za 1399 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama