Prodeje Mirror's Edge a Dead Space pod očekávání
Dead Space Novinka Prodeje Mirror's Edge a Dead Space pod očekávání

Prodeje Mirror's Edge a Dead Space pod očekávání

Michal Burian

Michal Burian

7

Boss EA Games, Frank Gibeau, prozradil, že prodeje Mirror's Edge a Dead Space jsou pod očekávání vydavatele + detaily.

Reklama

Společnosti Electronic Arts prostřednictvím Franka Gibeau přiznala, že celosvětové prodeje nových sérii, přesněji Mirror's Edge a Dead Space, jsou pod očekávání. Mirror's Edge bylo dost ztrátové, prodeje hororového Dead Space pokryly alespoň samotný vývoj.

"Parkour přes budovy z pohledu první osoby je zábavný, upřímně ale Mirror's Edge nesplnilo naše očekávání a bylo zaostalé," nechal se slyšet Frank Gibeau pro web Develop a dodal: "Hra byla pro hráče dost těžká a problémy nebyly jen s obtížností, ale také s příběhem. Chyběl multiplayer. Příště to musíme vzít z jiné strany a zajít ve vývoji mnohem dál."

Hororová akce Dead Space měla také problémy a nedařilo se ji v prodejích. Navzdory tomu dokázaly výdělky pokrýt alespoň vývoj, což ale EA zdaleka neuspokojilo. "Dead Space vydělal peníze, cítili jsme, že máme úspěšnou a kvalitní novou značku, chyběl ji ale multiplayer."

"Takže když jsme dokončili Dead Space a začali dělat na druhém díle, sledovali jsme zpětnou vazbu od hráčů a snažili se jejich nápady vylepšit a zahrnout je do pokračování. Chceme udělat to nejlepší, nabídnout strhující příběh, online zábavu a vše stavíme na stejné hlavní postavě."

Může se zdát, že Electronic Arts od nových značek couvne, což Gibeau odmítl a řekl, že nové myšlenky sebou nesou spoustu rizik, ale pokud se vše povede, může to být velkolepé.

Ve švédském studiu DICE se již v malém týmu pracuje na pokračování Mirror's Edge. Tvůrci před sebou nemají lehký úkol, podle všeho musejí do hry zakomponovat multiplayer a vymyslet to tak, aby část pro jednoho hráče i ta pro více byla zábavná. Snad se jim to povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama