Producent Battalionu 1944 viděl Battlefield 5 a je z něho nadšen
Battlefield 1 Novinka Producent Battalionu 1944 viděl Battlefield 5 a je z něho nadšen

Producent Battalionu 1944 viděl Battlefield 5 a je z něho nadšen

Michal Burian

Michal Burian

39

Vývojář FPS z druhé světové války viděl hru, která nebyla ještě oznámena.

Reklama

U připravovaného Battlefieldu 5 zvolila společnost Electronic Arts poněkud odlišnou strategii. Když se podíváme na rok 2013, tak Battlefield 4 byl oficiálně představen koncem března a vyšel v říjnu téhož roku. O Battlefieldu 5 ale vůbec nic nevíme, pouze čteme různé spekulace o tom, kde se má nový díl odehrávat.

Včera odpoledne ale na svůj osobní Twitter napsal producent Battalionu 1944, že Battlefield 5 viděl a je z něho nadšen. Hráči na něj pochopitelně začali reagovat a Joe Brammer po pár hodinách svůj tweet smazal. Fanoušci začali usuzovat, že Battlefield 5 se bude odehrávat během druhé světové války, když hru mohl vidět producent nadějné first-person akce, která se bude odehrávat právě v tomto období. Na to Joe Brammer reagoval slovy, že to nemá logiku.

Je možné, že by Joe Brammer mohl vidět Battlefield 5, když s EA nemá vůbec nic společného? Většinou si společnosti své tituly střeží jako oko v hlavě a ukazují je maximálně svým obchodním partnerům a v rámci firmy.

Připomeňme dřívější spekulace. Z nich jsme se dozvěděli hned tři možné zasazení pro Battlefield 5. První neoficiální informace tvrdily, že se pátý díl bude prequelem Battlefieldu 2142, tedy sci-fi. Další potom Japonsko a příběh amerického vojáka, který bojuje o dobro země, zároveň se ale touží vrátit zpět domů. Poté následovaly divočejší spekulace zmiňující první světovou válku, což by bylo skutečně překvapení.

V jakém období byste chtěli, aby se odehrával Battlefield 5? Hra by měla vyjít koncem letoška na PC, PS4 a Xbox One. S jistotou víme jen to, že se Battlefield 5 vrátí k tradičním vojenským bitvám, žádné bitvy mezi policisty a zloději jako ve spin-offu Battlefield: Hardline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama