Prohlášení tvůrců Cult of the Lamb o stažení hry z prodeje bylo vtipem
Cult of the Lamb Novinka Prohlášení tvůrců Cult of the Lamb o stažení hry z prodeje bylo vtipem

Prohlášení tvůrců Cult of the Lamb o stažení hry z prodeje bylo vtipem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zájem o jejich dílo rapidně vzrostl.

Reklama

Cult of the Lamb patří mezi úspěšné nezávislé projekty, které prezentují, že Unity Engine vám dává možnost tvořit opravdu zajímavá díla. Chvíli to však vypadalo tak, že ukázkou možností tohoto "motoru" nebude hra dlouho. Studio stojící za tímto titulem totiž přišlo s tím, že zvažuje, že by jej 1. ledna 2024 stáhlo z prodeje. Důvodem pro tento krok mělo být podle úvodních tvrzení nedávné vyjádření firmy Unity Technologies, která ve své první interpretaci přišla s tím, že by ráda od vývojářů vybírala poplatek za každou instalaci hry využívající engine Unity. Nakonec tuto myšlenku společnost přehodnotila a uvedla, že se to bude týkat pouze první instalace.

Prohlášení tvůrců Cult of the Lamb o stažení hry z prodeje bylo vtipem

Velká část vývojářů na ní však stále pohlíží dost negativně a určitými způsoby protestuje. V případě herního studia stojícího za Cult of the Lamb je ovšem realita dle různých zdrojů jiná než bylo původně prezentováno, protože podle jejich prohlášení se jednalo pouze o vtip, díky němuž byla upoutána k projektu pozornost nemalého procenta hráčů. Komunitu tento vtípek příliš nenadchl. Stejně jako bezpochyby nepotěšil firmu Unity Technologies, pro kterou byl jistě dosti bolestivou záležitostí. Jisté ale minimálně v tento moment je, že si Cult of the Lamb budete moci koupit v následujících měsících na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama