Projekt 007 by mohl být začátkem nové James Bond trilogie
Novinka Projekt 007 by mohl být začátkem nové James Bond trilogie

Projekt 007 by mohl být začátkem nové James Bond trilogie

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Britský agent jako nástupce Hitmana?

Reklama

Vývojáři ze studia IO Interactive vydáním svého nejnovějšího titulu Hitman 3 sotva završili jednu ze svých nejslavnějších sérií a už se chystají na další. Nedávné oznámení o chystaném projektu Project 007, který má sledovat příběh slavného agenta ve službách MI6, Jamese Bonda, střídá tvrzení ředitele studia Hakana Abraka o tom, že by se mohlo jednat o začátek nové trilogie.

Abrak to uvedl v rozhovoru pro dánskou mediální stanici DR.dk. Podle něj vývojáři přišli se zcela originálním příběhem a je tak vcelku snadné představit si, že by se mělo jednat o startovní prvek nové trilogie. Kromě toho se titul bude chlubit spíše vlastním Jamesem Bondem než digitální podobou kteréhokoli z herců, kteří v minulosti britského špióna ztvárnili.

Mimo jiné Abrak také poodhalil, jak se IO Interactive podařilo přesvědčit lidi odpovědné za James Bond značku, tedy Barbaru Broccoli a jejího nevlastního bratra Michael G. Wilsona, aby jim dovolili udělat hru založenou na této franšíze. Tvůrce Hitmana tak strávil větší část dvou let přípravou na setkání s těmito klíčovými lidmi, neboť dobře věděl, že Broccoli nebyla spokojená s předchozími videohrami o Jamesi Bondovi. „Náš příběh, naše práce se světem Hitmana a naše vize toho, co je Bond ve formátu hry, šly přímo do srdce samotné Barbary Broccoli,“ uvedl Abrak.

IO Interactive odhalilo krátkou ukázku budoucího projektu v listopadu loňského roku a další informace budou následovat v příštích několika letech, jelikož vývoj je pořád v brzkých počátcích. Jisté ovšem je, že hra bude fungovat na studiovém Glacier Engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama