Protagonistka kampaně a její otec v cut-scéně Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Protagonistka kampaně a její otec v cut-scéně Star Wars: Battlefrontu 2

Protagonistka kampaně a její otec v cut-scéně Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Císař Palpatine je možná v období kampaně po smrti, ale jeho plány mají na události v galaxii a na chod Impéria i nadále vliv.

Reklama

V tomto týdnu jsme se dočkali značného množství informací a materiálů spojených se Star Wars: Battlefrontem 2. Nával novinek ale ještě nekončí, společnost Sony totiž zveřejnila jednu cut-scénu ze singleplayerové kampaně, na níž pracuje studio Motive.

Cut-scéna naznačuje, že v jistých chvílích bude singleplayer dost filmově pojatý. Hlavní slovo v ní má protagonistka kampaně Iden Versio, která velí elitní jednotce Inferno Squad, a její otec, admirál Garrick Versio. Také v ní figuruje jeden Messenger droidů.

Ti se objevili již v komiksu Shattered Empire a v knize Star Wars Aftermath. Jejich úkolem je předávat vysoko postaveným důstojníkům Impéria poselství a pokyny císaře Palpatina, který je v období, v němž se kampaň odehrává, již po smrti.

Palpatine dal totiž před svou smrtí dohromady plán, který má zajistit, aby bez něj Impérium nemohlo přežít, a také potrestat Impérium i Povstaleckou alianci. Jednou z částí tohoto plánu je kupříkladu postupná likvidace Palpatinovy domovské planety Naboo. Iden je každopádně vyslána na neobvyklou misi, díky níž se se záměry císaře očividně střetne. To alespoň naznačují tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama