Protipirátská ochrana Denuvo byla prolomena
Dragon Age: Inquisition Novinka Protipirátská ochrana Denuvo byla prolomena

Protipirátská ochrana Denuvo byla prolomena

Michal Burian

Michal Burian

143

DRM využívala FIFA 15, Lords of the Fallen a Dragon Age: Inquisition.

Reklama

Čínská skupina 3DM oznámila, že prolomila protipirátskou ochranu Denuvo, která byla označovaná jako neprolomitelná kvůli svým procesům, které neustále měnila. Vydavatelské společnosti ji začaly ve velkém využívat ve svých hrách, ochraňovala FIFA 15, Lords of the Fallen a naposled i nedávno vydaný Dragon Age: Inquisition.

Dá se říci, že své Denuvo splnila. EA a ostatní společnosti budou jistě spokojené, protože ochrana vydržela dlouhou dobu.

Denuvo připomíná Starforce. Hráči si stěžovali, že podle nich Denuvo nepříjemně ovlivňuje výkon počítače ve hrách, zejména potom v Lords of the Fallen. Někteří dokonce tvrdili, že DRM poškodila jejich pevný disk.

Závěrem bychom měli poznamenat, že 3DM nevydali žádný crack pro výše zmíněné hry, pouze prolomili Denuvo. A zároveň spekulují, že na čínském trhu se prodalo 5000 kopií FIFA 15 na PC a 3000 kopií Dragon Age: Inquisition. V porovnání se zbytkem světa je to hodně málo. VGChartz uvádí, že FIFA 15 má na PC 110 000 kusů a nové Dragon Age potom 180 tisíc kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama