Průchod singleplayerem Titanfallu 2 s komentářem tvůrců
Titanfall 2 Novinka Průchod singleplayerem Titanfallu 2 s komentářem tvůrců

Průchod singleplayerem Titanfallu 2 s komentářem tvůrců

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Studio Respawn připravuje sérii videí, v níž tvůrci hry projdou a okomentují jednotlivé úrovně v kampani Titanfallu 2. <strong>Aktualizováno o další misi.</strong>

Reklama

Update #2: Série Respawn Plays pokračuje úvodní misí The Pilot's Gauntlet, která slouží zároveň jako překážková dráha, v níž se můžete pokoušet o dosažení co nejlepšího času.

Update (3. 5. 2017 10:30): Zaměstnanci Respawnu pokračují v sérii Respawn Plays. Tentokrát zveřejnili komentované hraní oblíbené mise Effect & Cause. To je ta úroveň, která zahrnuje možnost cestování časem.

Původní zpráva (15. 4. 2017 9:54): Nedávno lidé ze studia Respawn Entertainment oznámili, že chtějí dosáhnout lepší komunikace s fanoušky a přiblížit hráčům lidi, kulturu a práci ve studiu. Jednou z cest k dosažení tohoto cíle je videosérie Respawn Plays, která nabízí komentované hraní singleplayeru Titanfallu 2 ze strany vývojářů. Zatímco v případě některých jiných titulů je tedy komentář tvůrců součástí hry, v tomto případě je k dispozici pro všechny zájemce jako součást řady videí.

Série začíná s misí Beacon. Komentované hraní je rozdělené na více částí a ve všech uslyšíte komentář hned několika tvůrců. Vývojáři řeší vztah mezi Jackem Cooperem a titánem BT, design úrovně nebo komplikace s prvním vývojem kampaně v rámci studia. Jde o zajímavý pohled do zákulisí vzniku hry, i když solidní znalost angličtiny je pro porozumění komentáři tvůrců samozřejmě podmínkou.

-> Mohlo by vás zajímat: Titanfall 2 se dočká nového titána, map a dalších novinek

Misi Beacon si můžete stále zahrát díky bezplatnému trialu, který je k dispozici na všech třech platformách. Dá se očekávat, že v následujících týdnech se dočkáme komentovaného hraní dalších misí Titanfallu 2. Momentálně jsou k dispozici také dva vývojářské články - The Making of Beacon a Colony Remastered.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama