Průzkum vesmírné metropole v Insomnia: The Ark bude možný koncem měsíce
Novinka Průzkum vesmírné metropole v Insomnia: The Ark bude možný koncem měsíce

Průzkum vesmírné metropole v Insomnia: The Ark bude možný koncem měsíce

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Nové příběhové nelineární sci-fi RPG pro PC.

Reklama

Po více než osmi letech vývoje mají hotovo. V ruském studiu Mono se radují. Ve spolupráci s vydavatelskou společností HeroCraft dokončili dystopický RPG titul Insomnia: The Ark. Už nic nebrání tomu, aby se 27. září začal prodávat na Steamu ve verzi pro PC.

Insomnia: The Ark je příběhové nelineární sci-fi RPG zasazené do obrovské vesmírné stanice Object 6, jež má za úkol nalézt pro lidstvo nový domov. Stanice je na misi již několik set let, a tak není divu, že obyvatelé vesmírné stanice zažívají různé problémy, psychicky na tom nejsou zrovna nejlépe a do toho všeho se o pozornost hlásí různé frakce, které chtějí vést život na stanici podle svého. My se vžijeme do muže, který trpí vzácným psychickým onemocněním, které bude při odhalování tajemství a hledání domova hrát jistě důležitou roli.

Tvůrci slibují více než 70 unikátních lokalit. V nich potkáte 250 klíčových postavit a prohodíte s nimi dohromady přes 200 000 slov v dialozích. Celkově má jít o epický příběh s 12 různými konci, které budou záviset na vašich rozhodnutích v průběhu hry. Herní doba by měla být až 60 hodin a za celou dobu potkáte spoustu hrdinů, čtyři z nich si můžete vybrat do své party.

Pokud vás hra zaujala, tak je důležitá ještě jedna věc. Ve studiu Mono teď připravují dodatečný obsah s různými doplňky a novými funkcemi. Tahle DLC budou zdarma. Za Insomnia: The Ark tak zaplatíte 30 euro a tím to končí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama