První detaily o Saints Row: The Third
Saints Row Novinka První detaily o Saints Row: The Third

První detaily o Saints Row: The Third

Michal Burian

Michal Burian

7

I třetí díl bude brutální, plný sexuality a podle všeho také pořádně zábavný. Pojďte se s námi podívat na první zajímavé informace, víme toho opravdu hodně.

Reklama

Uznávaný americká magazín Game Informer měl tu čest a exkluzivně nám ve svém nejnovějším čísle představil chystanou third-person akci Saints Row: The Third.

Článek v časopisu nejprve potvrzuje, že se Saints Row: The Third bude točit kolem pouličního gangu Street Saints, který se po řadě neshod a nešťastných událostí ocitne ve válce s konkurenčním gangem Syndicate. Jde o legendární bratrstvo. Válka to tedy nebude vůbec jednoduchá.

Třetí díl střílečky Saints Row nám opět dá možnost vytvořit si vlastního hrdinu, stejně jako v předchozích dvou dílech. Tentokrát však půjde spíš o styl připomínající Grand Theft Auto: San Adreas. Budeme totiž získávat zkušeností body, které následně využijeme pro zdokonalení bojových schopností nebo pro změnu váhy – z vaší postavy může být klidně tlouštík.

Pokud jste se báli, že se Saints Row: The Third od předchozích dílů bude lišit, může být v klidu. Stále si hra zachovává humor, a to i co se týče oblečení. Svou postavu budete moci obléct snad do čehokoliv, včetně skafandru, kovbojského oblečení nebo z něj udělat piráta, ninju nebo roztomilou leč nebezpečnou roztleskávačku.

K dispozici budou také velmi zvláštní a nevšední zbraně, jako je například obrovská sexuální hračka, u níž dokonce můžete určovat rychlost otáčení. Bude záležet tedy pouze na vás, s jakou rychlostí a otáčkami budete chtít zneškodnit nepřítele. Navíc, při každém útoku touto zbraní uslyšíte i pořádnou urážka. Každá zbraň bude mít svůj vlastní "kulotrh".

Zbraně budete moci tentokrát i vylepšovat. Z obyčejného samopalu se tak může stát účinná zbraň na dálku nebo si k němu můžete přimontovat například granátomet. Zajímavě destruktivní bude také upgradovaná brokovnice s třemi hlavněmi.

Vylepšovat budete moci také různá vozidla, upravit je budete moci nejen po kosmetické stránce, ale také po té výkonové.

Zajímavé je, že se mise nyní dají řešit různými způsoby. Budete tedy záležet jen na vašem rozhodnutí. Budete si moci vzít na pomoc ostatní členy gangu a utratit nemalé množství zelených papírků za vybavení nebo se do úkolu pustit sámi a například vyhodit místo určení do vzduchu.

V Saints Row: The Third náš čeká také mise, v níž se budeme muset zmocnit lodi, jež je plná prostitutek. Poté, co se lodi zmocníte, se budete moci rozhodnout, zda loď i s dívkami prodáte nebo si je necháte a postaráte se o to, aby vám vydělávali.

Další perličkou bude speciální RC zbraň. Ta střílí elektronické čipy, pokud se tyto čipy přichytí na vozidlo, můžete ho následně ovládat. Takováto hračička se bude hodit, když budete chtít něco vyhodit do povětří z větší vzdálenosti a nebudete chtít přitom riskovat vlastní krk.

Někoho možná zamrzí, že Saints Row: The Third bude bez multiplayeru. Místo toho se tvůrci soustředí na singleplayer a kooperaci.

Všechno to zní velmi hezky. Uvidíme, zda to studio Volition dovede do zdárného konce. Saints Row: The Third vyjde koncem tohoto roku pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama