První epický záběr ze seriálu Pán prstenů
Filmy/Seriály Novinka První epický záběr ze seriálu Pán prstenů

První epický záběr ze seriálu Pán prstenů

Martin Zavřel

Martin Zavřel

34

Ten rozpočet tam je vidět.

Reklama

Amazon Studios včera dokončili natáčení první sezóny očekávaného výpravného televizního seriálu The Lord of the Rings (konečný oficiální název seriálu ještě nebyl odhalen). Na oslavu oznámili datum premiéry prvního dílu (epizody budou vycházet týdně), která proběhne v rámci předplatného Amazon Prime Video 2. září 2022 a zároveň zveřejnili první oficiální záběr, který údajně pochází z prvního dílu první sezóny:

První epický záběr ze seriálu Pán prstenů

Za připomínku stojí, že tohle nebude ten příběh, který znáte z kina. Seriál je zasazen do období Druhého věku, tedy tisíce let před událostmi příběhu Hobita. Samotná první řada seriálu má rozpočet neuvěřitelných 465 milionů dolarů (10 miliard korun) a premiéra se odehraje ve 240 zemích zároveň, včetně Česka, kde by měl disponovat českými titulky (ale může se stát, že se dočkáme i českého dabingu).

Tohle nebude ten příběh, který znáte z kina.

Amazon v dubnu zrušil připravované MMORPG, plánované zároveň se seriálem. Důvodem byla neshoda s čínskou společností Tencent, která odkoupila vývojářské studio Leyou. Pokud ale bude seriál mimořádně úspěšný, není těžké si představit, že Amazon hru přeci jen nějakým způsobem realizuje, byť později, s jinými tvůrci a třeba také s využitím technologií a zkušeností, získaných vývojem hry The New World.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama