První gameplay záběry a obrázky ze Sniper Elite 3
Sniper Elite 3 Novinka První gameplay záběry a obrázky ze Sniper Elite 3

První gameplay záběry a obrázky ze Sniper Elite 3

Michal Burian

Michal Burian

75

Novináři byli pozváni na prezentaci hry. Tvrdí, že umělá inteligence je chytřejší a po grafické stránce jde o detailnější podívanou.

Reklama

Pozvaní novináři měli možnost se poprvé podívat na chystaný Sniper Elite 3 od studia Rebellion Software. Při devadesátiminutové prezentaci se senior producent Andrew Shenton nechal slyšet, že prostudovali zpětnou vazbu hráčů Sniper Elite V2, včetně té negativní, aby se při vývoji dalšího dílu poučili ze svých chyb.

Rebellion si pro Sniper Elite 3 stanovili jasné cíle: Chtějí vytvořit hru z období druhé světové války s větším herním světem, kde bude mít hráč více zbraní na výběr. Stejně tak větší množství vozidel, výrazně lepší umělou inteligenci, detailnější grafiku a v neposlední řadě i lepší multiplayer.

Ostatně, umělá inteligence byla jedním z kamenů úrazů Sniper Elite V2. Hráči ji dost kritizovali. Ve vývojové verzi Sniper Elite 3 je vidět určité zlepšení, ale stále se nepřátelé nechovají reálně, alespoň to tvrdí novináři, kteří byli na prezentaci. Podle nich jsou levely příliš jednoduché, pokud si dáváte pozor, tak vás nepřítel neodhalí.

Sniper Elite 3 je zasazen do Severní Afriky během druhé světové války. Tvůrci při prezentaci ukázali misi odehrávající se v Halfaya Pass, hranice mezi Egyptem a Libyí.

Sniper Elite 3 je otevřenější hrou. Díky tomu si můžete zvolit, jak jednotlivý úkol splníte nebo jakým stylem k němu přistoupíte. Na mapě naleznete nepřátelské tábory a různé postranní cestičky, kde se můžete schovat v houští.

Hra vyjde ve druhé polovině roku pro Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Další informace připravujeme do preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama