První gameplay záběry z Outlast 2: Tma, mrtvoly a někdo s baterkou
Outlast 2 Novinka První gameplay záběry z Outlast 2: Tma, mrtvoly a někdo s baterkou

První gameplay záběry z Outlast 2: Tma, mrtvoly a někdo s baterkou

Michal Burian

Michal Burian

60

Hned dvě videa dávají jasnější pohled na to, o čem druhý díl Outlast bude.

Reklama

Už v září 2013 nám chlapci a holky ze studia Red Barrels dokázali, že horory umí. Outlast byl hrou, u které se bál nejeden hráč a možná i vy si vzpomenete na některé strašidelné momenty z blázince v odlehlých horách v Coloradu, kde jste v kůži novináře pátrali po něčem velkém a tajemném. Druhý díl se bude odehrávat na úplně jiném místě s novými postavami.

První gameplay záběry vám ukážou, o čem Outlast 2 bude. Odehrává se opět na nějakém odlehlém místě. První video nás zavede do domu, kde se stalo něco hrozného. Na zdech a podlaze je spousta krve, opodál se povalují kousky mrtvého těla. Hlavní postava vybíhá z domu do temného kukuřičného pole a snaží se schovat několika lidem s baterkami. Je to jasné, za každou cenu vás nesmí najít. Jak už to tak bývá, vše nejde podle plánu. Hrdina udělá chybu, možná osudovou, a ve vesnici musí vzít nohy na ramena. Nepřátelé ho pronásledují...

Druhé video začíná tam, kde to první skončilo. Protagonista měl štěstí, pronásledovatelům utekl, ale za cenu poranění. Má něco s nohou, kulhá k opuštěnému domu, kde najde další mrtvoly… Na zbytek už se podívejte sami.

Outlast 2 se nám tedy konečně ukázalo v gameplay záběrech, nevypadá vůbec špatně. Jsem si jist, že spousta hráčů bude tuhle hru s nadšením sledovat a očekávat její vydání, aby zjistili, co se vlastně v chatě stalo a proč hlavního hrdinu pronásledují nějací vrazi z kultu. Každopádně, Red Barrels ukázali, že nezapomněli na to, jak se dělají hororové hry. V Outlast 2 nás budou chtít vyděsit jinými způsoby. Myslím, že se jim to zatím daří.

Outlast 2 nemá zatím stanovené datum vydání, ale dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama