První gameplay záběry z The Surge 2
The Surge 2 Novinka První gameplay záběry z The Surge 2

První gameplay záběry z The Surge 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S vlastním hrdinou jsme opustili tovární komplex a vydali jsme se do otevřeného světa.

Reklama

Tak jsme se přece jen dočkali. Už to vypadalo, že se o The Surge 2 na E3 v Los Angeles nebude moc mluvit a místo pokračování akčního hardcore RPG titulu se Focus Home bude soustředit na letošní tituly v podobě Farming Simulatoru 19, Fear the Wolves, Call of Cthulhu a Insurgency: Sandstorm. Dnes se to ale změnilo. Americký magazín IGN uveřejnil první gameplay záběry z The Surge 2.

Díky téměř tříminutovému videu si můžeme udělat představu o změnách. Z dřívějška víme, že The Surge 2 kráčí ve stopách svého předchůdce (recenze). Zároveň vývojáři vylepší celou řadu věcí, na které se nedostalo v jedničce. Velkou změnou bude hlavní hrdina. Warren se sice v The Surge 2 objeví, v současné době nevíme, v jaké roli, ale hrál budeme za postavu, kterou si sami vytvoříme. Vybrat si budete moci pohlaví, vzhled a také herní styl. V průběhu hry budeme svého hrdinu zdokonalovat, a hlavně postupně vylepšovat jeho arzenál zbraní a vybavení.

Druhou novinkou je změna designu herního světa. Z továrního komplexu se podíváme do otevřeného města, které budou tvořit propojené oblasti. Když se vydáte na průzkum, budete moci plnit celou řadu vedlejších úkolů a spolupracovat s NPC, některé budou přátelské, jiné vám půjdou po krku. Města jsme se ve videu nedočkali. Místo něho bojujeme s nepřáteli ve volné přírodě, možná je to větší park, který je součástí onoho města.

The Surge 2 dorazí na pulty obchodů v průběhu roku 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama