První informace o další betě Battlefield: Hardline
Novinka První informace o další betě Battlefield: Hardline

První informace o další betě Battlefield: Hardline

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Konečně jsme se dočkali a tvůrci vydali první detaily ohledně plánovaného druhého betatestu policejního Battlefieldu.

Reklama

Ať už jste hráli nebo nehráli původní betu, určitě vám neuniklo, že se lidé těší na druhé kolo. Právě dnes jsme se dozvěděli první detaily.

Hned z kraje je dobré říct, že celá beta bude otevřená pro všechny platformy, tedy PC a současnou a minulou generaci konzolí, takže si budeme moci zahrát úplně všichni. Zatímco budete stát na straně zákona, nebo proti němu, budete si moct zahrát ve dvou herních módech a mapách. Okusit můžete Hotwire, který nám ukáže skutečnou povahu Battlefieldu v celé své kráse a rychlosti, nebo si budete moci hrát v klasickém Conguestu, který je otevřený až pro 64 hráčů. Stejně tak ale můžete očekávat i nové mapy.

Mimo to beta nebude nijak omezená například levelem, takže můžete hrát jak dlouho chcete a pořád si něco odemykat. To nabízí skvělý způsob jak hru naprosto vyzkoušet.

„Abychom byli upřímní, chceme, abyste se uhráli k smrti. Potřebujeme to. Tenhle test udělá hru jenom silnější a pomůže nám k tomu, abychom mohli udělat tak stabilní launch, jaký si hra zaslouží,” dozvíme se na stránce s detaily.

Na přesné datum bety si budeme muset ještě chvíli počkat, ale tvůrci nám do té doby budou každou středu přinášet nové informace. Prozatím si budeme muset vystačit s prvním blogovým příspěvkem Letter From Steve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama