První obrázky z nové hry od WolfEye skutečně připomínají Dishonored
Novinka První obrázky z nové hry od WolfEye skutečně připomínají Dishonored

První obrázky z nové hry od WolfEye skutečně připomínají Dishonored

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři spustili registraci do uzavřené alfa verze.

Reklama

Studio WolfEye před pár dny slíbilo, že už brzy zveřejní něco málo o své nové hře, přičemž šéf studia Raphael Colantonio, zakladatel slavného francouzského studia Arkane, krátce nato dodal, že by měl titul potěšit fanoušky jeho předchozí tvorby, jako bylo Dishonored či Prey. Netrvalo tedy dlouho a máme tu první obrázky z dosud nepojmenované hry.

Jsou tři a nabízejí pohled na svět, postavy či třeba robota. Vizuálním stylem i celkovou estetikou titul hned na první pohled připomíná právě tvorbu studia Arkane. Kromě obrázků vývojáři zveřejnili krátký teaser, v němž se létající vozidlo, připomínající kabinu lanovky, vznáší nad osadou v poušti.

Podle informací magazínu IGN by mělo jít o novou IP postavenou na DNA dřívějších her od Arkane, přinést má bohatý a detailní svět, svobodu ve stylu hraní a hluboký RPG zážitek. Vývojáři nedávno dokončili fázi předprodukce a přesunuli se do plné produkce, mezitím hledají vydavatele.

Pokud byste si hru chtěli vyzkoušet, můžete zkusit štěstí a registrovat se na stránkách studia do uzavřené alfa verze, do které vybraní šťastlivci dostanou přístup někdy v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama