Nová hra od tvůrců Weird West má potěšit fanoušky Dishonored či Prey
i Zdroj: Wallpaper Abyss
Novinka Nová hra od tvůrců Weird West má potěšit fanoušky Dishonored či Prey

Nová hra od tvůrců Weird West má potěšit fanoušky Dishonored či Prey

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zakladatel Arkane se vrací k žánru, který studio proslavil.

Reklama

V březnu roku 2022 dorazila na trh Weird West, izometrické akční RPG s prvky immersive simu, za nímž stála společnost WolfEye Studios. To založil a stále ho vede francouzský game designer Raphael Colantonio, jenž byl zakladatelem slavného studia Arkane a podílel se na vývoji jeho nejúspěšnějších her, včetně Dishonored a Prey. V roce 2017 Arkane opustil, aby založil menší studio, a tím je právě WolfEye. Po jednom experimentu to ale vypadá, že se Colantonio vrátí k populárnímu žánru.

„V příštích dnech odhalíme něco víc o naší nové hře“, píše Colantonio na Twitteru. „Fanoušci předchozích 1st person her, na kterých jsem pracoval (Dishonored a Prey), budou spokojení.“

Vypadá to tak, že WolfEye momentálně pracuje na 1st person immersive simu, jenž by mohl být pomyslným duchovním nástupcem slavné série Dishonored. Arkane Lyon přece jen pracuje na Marvel's Blade, takže nový díl jen tak nedostaneme, a studio Arkane Austin, autoři Prey, bylo Microsoftem před pár měsíci zavřeno.

Colantonio poměrně aktivně odpovídal na komentáře pod svým tweetem, a tak jsme se rovněž dozvěděli, že zamíří na letošní Gamescom. Ihned ale musíme uklidnit nadšení, protože hru zatím veřejnosti ani novinářům ukazovat nebude. Má se jen setkat s potenciálními vydavateli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama