Weird West dostane permadeath mód se speciální vedlejší misí
Weird West Novinka Weird West dostane permadeath mód se speciální vedlejší misí

Weird West dostane permadeath mód se speciální vedlejší misí

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Update přidá taky nová náhodná setkání a alternativní systém míření.

Reklama

Immersive sim akční RPG Weird West z března letošního roku se dočká patche s označením 1.04, který nad rámec standardních oprav a úprav přinese i větší změny a možnosti. Většina novinek se točí okolo módu s permanentní smrtí.

Permadeath mód nazývají vývojáři slovní hříčkou Nimpossible. Pojmenování odkazuje k předmětům ve hře známým jako Nimp Heads. Tyto hlavy slouží v původní hře výhradně k prodeji a proměně v příjemný obnos peněz, v novém režimu budou mít ještě mnohem větší hodnotu – oživí vás z jediného autosavu, přičemž pokud u sebe předmět mít nebudete, smrt bude definitivní.

S Nimpossible módem přichází do hry také vedlejší příběhová linka, která zasazuje systém oživování do loru světa podivného západu. Konkrétně se točí okolo takzvaných Wanderers, s nimiž jsou spojena i dvě náhodná setkání, která můžete na svých cestách zažít.

V neposlední řadě budou moci hráči vyzkoušet upravený systém míření, který se odklání od klasického twin-stick mechanismu s relativně fixní kamerou. Experimentální podoba akce půjde libovolně vypnout a zapnout, jde každopádně o chvályhodnou snahu vývojářů akci zpříjemnit, jelikož byla jedním z kritizovanějších prvků hry.

Weird West je debutem studia WolfEye, které je ale tvořeno mimo jiné bývalými zaměstnanci Arkane. „Weird West se chlubí hlavně příběhem, atmosférou, originálním námětem a následky činů. V žádném z těchto pilířů autoři neselhávají, a proto hra funguje a baví,“ napsali jsme o titulu v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama