První oficiální sestřih z The Surge 2
The Surge 2 Novinka První oficiální sestřih z The Surge 2

První oficiální sestřih z The Surge 2

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování hardcore RPG akce nás tentokrát zavede do otevřeného světa s městem a parkem.

Reklama

V rámci červnové E3 v Los Angeles nám byly prezentovány vůbec první gameplay záběry z The Surge 2. O dva měsíce a několik dnů později se můžeme podívat na první oficiální sestřih z tohoto akčního hardcore RPG. V něm s vlastním hrdinou (kterého si vytvoříme) opustíme tovární komplex a vydáme se vstříc dobrodružství v otevřeném městě tvořeném z propojených oblastí. Při průzkumu budeme plnit celou řadu vedlejších úkolů a spolupracovat s NPC. Některé postavy budou přátelské, jiné nám půjdou po krku. Na samotné město opět nedošlo. Celý sestřih je z lesnatého parku uprostřed města, kde bojujeme proti různým nepřátelům.

V tiskové zprávě se píše o žoldácích, kterým se přezdívá lovci. Ti se toulají uměle vytvořeným lesem a hledají trofeje. Vy si musíte dávat pozor na jejich pasti, mají mazaná maskující zařízení, dokážou nemile překvapit.

V The Surge 2 zůstane stejný mechanismus hry zaměřený na hardcore boj využívající jedinečný, dynamický systém končetin. Při soubojích si budete muset dávat pozor, správně zvolit část nepřítele, na kterou zaútočíte, abyste nepoškodili jeho zbraň, případně vybavení. Jinak se s vylepšením můžete rozloučit, stejně jako v jedničce. Boj má být brutálnější a klást větší důraz na taktiku, což podpoří vylepšené chování umělé inteligence, nové schopnosti, další zbraně a implantáty.

The Surge 2 vyjde v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama