První pohled do zákulisí vývoje The Dark Pictures: Man of Medan
Novinka První pohled do zákulisí vývoje The Dark Pictures: Man of Medan

První pohled do zákulisí vývoje The Dark Pictures: Man of Medan

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Deníček o zvucích a správném nasvícení na opuštěné lodi.

Reklama

Jak si tvůrci Until Dawn představují svůj nový hororový projekt The Dark Pictures: Man of Medan, na němž spolupracují se společností Bandai Namco? To nám přibližují v prvním deníčku z vývoje. Vývojáři se v něm soustředí na zvuky na opuštěné lodi. Zvuky jsou jednou z nejdůležitějších částí u hororových her. Společně se správným nasvícením dotváří nejen atmosféru, ale budují i strach a nejistotu z dalších kroků ve hře.

Pod názvem The Dark Pictures se skrývá série příběhových hororů od studia Supermassive Games. Prvním dílem je Man of Medan se strašidelnou plavbou čtyři mladých Američanů. Ti se s kapitánem vydali potápět do jižního Pacifiku. To ale ještě netušili, že se ocitnou na lodi plné duchů a prožijí hodně nebezpečné a děsivé dobrodružství. My se na jejich příběh podíváme z pohledu každého z pěti protagonistů, prozkoumáme a objevíme tajemství děsivých situací a budeme nuceni učinit rozhodnutí, která navždy změní jejich životy.

Budeme se při hraní The Dark Pictures: Man of Medan bát? To zjistíme v roce 2019, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama