První pohled na DLC Sada vousů a účesů pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka První pohled na DLC Sada vousů a účesů pro Zaklínače 3

První pohled na DLC Sada vousů a účesů pro Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Jedno z šestnácti bezplatných DLC pro Zaklínače 3 zahrne například bujnou hřívu, účes podle hrnce nebo vousy po vzoru rakousko-uherských mocnářů.

Reklama

CD Projekt RED dnes odhalil první ukázku z DLC Sada vousů a účesů (Beard and Hairstyle), které bude zahrnuto mezi šestnáct bezplatných přídavků pro Zaklínače 3, na něž se po vydání může těšit každý majitel hry.

Jak se můžete sami přesvědčit z obrázku níže, DLC nabídne celkem tři sady účesů a vousů. První z nich je Heartpiercer, jemuž dominují vlasy nápadně připomínají účes Triss Ranuncul z druhého dílu. Druhý a asi nejvýraznější je styl Lovebringer, s nímž Geralt díky dlouhé hřívě a staromódnímu kníru vypadá jako hotový lamač srdcí. Třetí do party je pak Yokelicious, s nímž Geralt vypadá prostě jako idiot.

Jinak řečeno, pro každého něco a já věřím, že obsah tohohle kadeřnického přídavku najde nejedno vhodné využití v celém tom temném světě Zaklínače.

I toto oznámení je samozřejmě jedním z aprílových žertů a bezpochyby se může zařadit mezi ty povedenější. Nicméně vývojáři DLC Sada vousů a účesů skutečně plánují, opravdu bude jedním z šestnácti bezplatných DLC, jen bude zkrátka vypadat trochu jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama