První pohled na NBA Live 13
NBA Live 13 Novinka První pohled na NBA Live 13

První pohled na NBA Live 13

Michal Burian

Michal Burian

6

Zároveň byla hra odložena, původně měla vyjít 3. října. Nyní je bez data vydání.

Reklama

Série NBA LIVE se vrací se zásadními změnami herního systému i grafického zpracování a novými onlinovými funkcemi, které propojí hráče s přáteli i basketbalovým světem. Nová technologie Playmaker Engine zajišťuje špičkové animace, autentické zpracování, intuitivní ovládání hráčů a celkově realistický dojem ze hry. Zápasy jsou ztvárněny ve stylu sportovních přenosů vyhlášené televizní stanice ESPN. Vaši oblíbení hráči NBA doslova ožijí před očima díky fotorealistickým obličejům, věrnému provedení, charakteristickým pohybům i specifickému chování. Prostřednictvím špičkových onlinových technologií nabídne NBA LIVE 13 spousty nových zážitků při poměřování vlastních schopností s přáteli a dalšími hráči. Vstupte na palubovku a vrhněte se do akce v NBA LIVE 13!

Inteligentní a efektní herní systém - Herní systém NBA LIVE 13 řídí technologie Basketball IQ, která se stará o realistické reakce vašich spoluhráčů a dohlíží na průběh hry v každém zápase. Každý tým disponuje schopností rychle se přizpůsobit jakékoli situaci, přičemž jednotliví hráči dokážou bleskově vyhodnotit svá postavení. Můžete se těšit na přesné přihrávky na nabíhajícího hráče nebo otevření volného prostoru pro nadhození míče naskakujícímu parťákovi. Tohle je skutečný týmový basketbal. Prožijte sami úchvatné okamžiky při povedených akcích a vyzkoušejte, jaké to je v roli Jeremyho Lina, který posílá míč vzduchem plachtícímu Tysonu Chandlerovi!

Grafika ve stylu přenosů ESPN - Fanoušci basketbalu z NBA se mohou v NBA LIVE 13 těšit na kompletní integraci živých přenosů stanice ESPN. Grafické zpracování a zvuky jsou od skutečného vysílání k nerozeznání – např. detailní tváře hráčů, vzhled a prostředí hal, komentátorské duo ESPN Jeff Van Gundy a Mike Breen či autentické záběry kamer. To vše vám zprostředkuje naprosto realistický zážitek ze zápasů NBA.

Věrné ztvárnění hráčů - NBA LIVE 13 disponuje zcela novým grafickým enginem, který posouvá úroveň věrnosti ztvárnění hráčů o několik příček vzhůru. Vaši oblíbení borci z NBA vypadají úplně stejně jako jejich skutečné protějšky. Kromě autentické obuvi, tetování a účesů mají hráči v NBA LIVE 13 reálné fyzické parametry, což umožňuje vytvořit jejich postavy ve skutečných proporcích. Největší hvězdy NBA budou navíc dále vylepšeny i typickými pohyby, chováním či herními parádičkami, jako je například blok s náběhem v podání LeBrona Jamese.

Spojení s dalšími hráči - Hry značky EA SPORTS vždy nabízely skvělou zábavu při hraní online. NBA LIVE 13 obsahuje nové onlinové funkce, jejichž prostřednictvím mohou hráči svádět napínavé duely po celou sezónu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama