První pohled na planetu Naboo ve Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka První pohled na planetu Naboo ve Star Wars: Battlefrontu 2

První pohled na planetu Naboo ve Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

V sobotu večer uvidíme nejen gameplay záběry, ale i nový trailer, přičemž se dostaví hrdinové ze všech tří období Star Wars ságy.

Reklama

V sobotu večer v rámci akce EA Play a tamního streamu uvidíme první záběry z hraní Star Wars: Battlefrontu 2. Jak už víme z dřívějška, čeká nás ukázka bitvy z období Klonových válek, konkrétně boj o město Theed na planetě Naboo, kterého se zúčastní droidi i klonovaní vojáci s cílem zastavit transport droidů, který směřuje k městskému paláci.

Díky pořadu Star Wars Show, vysílaném každou středu na YouTube, máme k dispozici vůbec první in-game pohled na to, jak vlastně Naboo a Theed v novém Battlefrontu vypadá. Doteď jsme měli k dispozici jen koncept s tankem AAT.

Podle všeho jde opravdu o in-game screenshot, žádný render nebo koncept. Battlefront 2 koneckonců pohání Frostbite engine, který dokáže vykreslit špičkovou, v rámci herního průmyslu téměř bezkonkurenční grafiku, takže tomu není tak těžké uvěřit. Totéž koneckonců dokázal už předešlý Battlefront z roku 2015, jehož grafika je na zatraceně vysoké úrovni i z dnešního pohledu.

V rámci Star Wars Show navíc došlo na potvrzení skutečnosti, že se kromě gameplay záběrů, které ukážou bitvu 40 hráčů, dočkáme i nového traileru. Trailer by měl být k dispozici v sobotu ve 21:00 našeho času a stream s gameplay záběry z bitvy o Theed odstartuje zhruba o půl hodiny později, i když bych na vašem místě raději počítal s tím, že začne spíše kolem 22:00.

Na Twitteru pro změnu došlo na oznámení, že během bitvy o Theed uvidíme hrdiny ze všech tří období Star Wars ságy. S určitostí se dostaví Darth Maul z prequelů a Rey z právě vznikající nové filmové trilogie. Čertstvé úniky informací nasvědčují tomu, že je doplní Han Solo a Boba Fett. Ti byli už v předešlém Battlefrontu.

Aby toho nebylo málo, Dennis Brännvall z DICE na Twitteru potvrdil, že ikonické žluté stíhačky N-1, které se mají bitvy o Theed zúčastnit, budeme moci ve hře ovládat, takže nebudou jen na okrasu. Další vehikly, jež v gameplay záběrech uvidíme, zahrnují AT-RT, Supí droidy (Vulture Droids) a již zmíněné droidí tanky AAT a transport MTT.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama