První pořádné detaily o Wolfensteinovi 2 pro Switch
Novinka První pořádné detaily o Wolfensteinovi 2 pro Switch

První pořádné detaily o Wolfensteinovi 2 pro Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Podobně jako Doom běží Switch verze při 30 snímcích za sekundu.

Reklama

Akce PAX East je v plném proudu a mimo jiné nabízí návštěvníkům vůbec první možnost vyzkoušet port úspěšné střílečky Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch. Díky této akci, serveru USGameru a jeho reportáži tak máme k dispozici první konkrétnější podrobnosti o tom, co od Switch verze Blazkowiczova nejnovějšího krvavého tažení, kterou má na svědomí studio Panic Button, čekat.

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že v dokovacím režimu běží The New Colossus při stabilních 30 snímcích za sekundu. Podobně na tom byl i Doom, který na Switch zavítal na konci minulého roku. S ohledem na to, že Wolfenstein 2 je z technického hlediska o něco pokročilejší a náročnější, se v tomto ohledu opravdu nedalo čekat žádné výrazné zlepšení směrem k 60fps, které jsou základem na ostatních platformách, na nichž oba tituly vyšly.

Redaktorka USGameru také uvádí, že tentokrát není tak výrazný blur efekt. Lidé z Panic Button na něj v případě Doomu dost sázelo pro zlepšení výkonu, což ale mělo leckdy za následek viditelně rozmazaný obraz. V případě Wolfensteina 2 je však zjevně situace o něco lepší.

K dispozici je také kamerou natočený útržek záběrů z hraní, které pochází z úvodní pasáže, v níž Blazkowicz infiltruje létající pevnost Ausmerzer. Jak se zdá, minimálně v dokovacím režimu je Wolfenstein 2 opravdu bez potíží hratelný. A jestli se vám Doom hrál dobře s pohybovým ovládáním, budete ho moci využít i tentokrát.

Některé otázky spojené se Switch verzí však zůstávají nezodpovězené. Nevíme, jak si hra povede v handheldovém režimu. Nejasná je i možná implementace DLC. Hra neobsahuje multiplayer ani editor map, bez nějž se musel obejít Doom pro Switch, takže v tomto ohledu určitě k nějakému osekání nedojde.

Přesto ale nevíme, jestli i Wolfenstein 2 nabídne všechen dodatečný obsah. Majitele Switche však mohu uklidnit, i kdyby DLC balíčky chyběly, tak s ohledem na jejich nevalnou kvalitu opravdu o nic nepřijdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama