První recenze Metal Gear Solid 5 na světě
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka První recenze Metal Gear Solid 5 na světě

První recenze Metal Gear Solid 5 na světě

Jan Kalný

Jan Kalný

54

Redakce JeuxVideo magazínu dala hře 17 hvězdiček z dvaceti.

Reklama

Čím blíž je vydání nového Metal Gearu, tím více věcí se začíná objevovat nebo unikat. Jako třeba verdikt hry z francouzského magazín JeuxVideo. První recenze by se měly podle insidera Shinobi602 začít objevovat až tuto neděli. Magazín dal hře docela slušných 17 hvězdiček z dvaceti.

Čtyři hvězdičky z pěti pak ve všech čtyřech kategoriích, tj. hratelnost, grafika, soundtrack a životnost.

„Jde o nejvíce uživatelsky přívětivé MGS, ale také nabízí nejvíce možností, i když některé z nich jsou zbytné,” napsal magazín o hratelnosti. „Grafika je čistá, ale hra trpí kvůli vývoji na dvě generace konzolí. Viděli jsme už hezčí hry.”

„Soundtrack nabízí velmi přesvědčivé melodie a především neskutečnou kolekci kousků z 80. let,” napsal o soundtracku hry.

„Dobrodružství je dlouhé přes 40 hodin, ale po nějaké době přijde únava.“

Za zmínku určitě stojí, že redaktoři s největší pravděpodobností neměli možnost dobře vyzkoušet FOB multiplayer a samozřejmě Metal Gear Online, který vyjde na konzolích o něco později a na PC v průběhu začátku příštího roku. Také můžeme očekávat, že grafika na PC verzích bude na úplně jiné úrovni. Sami se o tom přesvědčím už 1. září na PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama