První screenshot ze Star Wars: Battlefront vypadá nádherně
Star Wars: Battlefront Novinka První screenshot ze Star Wars: Battlefront vypadá nádherně

První screenshot ze Star Wars: Battlefront vypadá nádherně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Jak se zdá, lesy měsíce Endor zpracované ve Frostbite 3 enginu budou stát za návštěvu. Minimálně kvůli detailní grafice. <strong>Hra vyjde v listopadu</strong>.

Reklama

Několikrát jsme psali, že Star Wars: Battlefront od DICE si odbyde svou plnohodnotnou premiéru prostřednictvím traileru až zítra po 19:30 našeho času. Jak už to tak ale bývá, některé materiály si k nám často najdou rychlejší cestu, než kterou se vydá plánovaná premiéra.

Jedním z takových materiálů je i první screenshot ze hry. Na něm vidíme imperiálního Scouta na speederové motorce, jak křižuje lesy měsíce Endor při událostech filmového Návratu Jediho. Engine Frostbite 3 má mnoho nevýhod, ale kvalita vizuálu mezi ně určitě nepatří.

Připomínáme, že na konci druhého teaseru Star Wars: The Force Awakens je v levé části obrazovky k vidění malý kousek gameplay záběrů (čas 1:49). Je to velmi malá ochutnávka, ale pro začátek jistě stačí.

Podle zdrojového kódu na oficiálních stránkách vyjde Star Wars: Battlefront přesně 17. listopadu letošního roku ve verzích pro PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Zatím není známo, zda jde o celosvětové datum vydání nebo platí pouze pro Ameriku. Pokud by se týkalo Ameriky, tak u nás můžeme hru na pultech obchodů očekávat o dva až tři dny později, tedy 19. nebo 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama