První trailer a detaily Destiny 2, které vyjde i na PC
Destiny 2 Novinka První trailer a detaily Destiny 2, které vyjde i na PC

První trailer a detaily Destiny 2, které vyjde i na PC

Michal Burian

Michal Burian

56

Nadešla očekávaná chvíle pro všechny fanoušky sci-fi střílečky Destiny, Bungie představilo druhý díl.

Reklama

Přesně před týdnem došlo k neplánovanému odhalení Destiny 2, jeden zahraniční obchod předčasně zveřejnil plakáty a udělat tak studiu Bungie pořádnou čáru přes rozpočet. Toto pondělí se na oficiálním Twitteru objevilo logo Destiny 2. Tím vývojáři potvrdili existenci druhého dílu. Ve středu následoval teaser trailer a dnes v 19:00 došlo k oficiálnímu a hlavně plnohodnotnému odhalení, na které fanoušci prvního dílu této sci-fi střílečky od bývalých autorů série Halo čekali.

Destiny 2 vyjde 8. září letošního roku nejen na konzole PlayStation 4 a Xbox One, ale také na počítače. To je velká novinka, na kterou spousta z vás čekala. Dlouho se o tom šuškalo a nakonec se tato zpráva potvrdila. Ještě předtím (během léta) proběhne beta, do které se dostanou hráči, kteří si hru předobjednají. V současné době nevíme, kdy přesně beta proběhna, ani na jakých platformách. Vše bude oznámeno později.

„Od tvůrců uznávaného hitu Destiny přichází tolik očekávané pokračování. Akční střílečka vás vezme na výpravu přes sluneční soustavu. Poslední bezpečné město na domovské planetě lidí bylo zničeno pod drtivou invazí sil vedených Ghaulem, velitelem brutální Rudé legie. Strážcům docházejí síly, přeživší jsou nuceni uprchnout. Pustíte se do tajemných, neprozkoumaných světů naší sluneční soustavy, objevíte arzenál zbraní a nové bojové schopnosti. Abyste porazili Červenou legii a mohli čelit samotnému Ghaulovi, je nutné sjednotit přeživší hrdiny, společně se postavit zlu a bránit náš domov,“ píše se v tiskové zprávě.

Pokud se rozhodnete koupit PC verzi, tak bude v krabičce, ovšem v té nenaleznete DVD disky, nýbrž pouze kód ke stažení digitální verze. Jak již bylo dříve potvrzeno, PlayStation 4 bude mít časovou exkluzivitu na dodatečný obsah, stejně tak na betu (stejně jako u prvního Destiny). K hraní bude vyžadováno PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold.

„S Bungie se zaměřujeme na to, aby Destiny 2 bylo ještě lepší. Nabídne nejmodernější střílečku z pohledu první osoby s úžasným novým příběhem, skvělými postavami a promyšlenými inovacemi, které učiní hru více přístupnou pro všechny různé druhy hráčů. S druhým dílem se poprvé Destiny dostane na počítače,“ řekl šéf Activisionu Eric Hirshberg.

Více se o Destiny 2 dozvíme 18. května, kdy proběhně oficiální stream.

Kromě standardní edice s hrou Destiny, digitální Deluxe edicí s hrou a Season Passem a fyzickou edici hra + Expansion Pass budou v prodeji tyto dvě edice:

Sběratelská edice Destiny 2

Hra Destiny 2 Expansions I a II s novými příběhovými misemi, kooperativními aktivitami, obsahem do multiplayeru a dalším obsahem, včetně zbraní, brnění a gearu. Legendary sword DLC Legendary emote DLC Cabal empire emblem DLC Fyzický Frontier batoh pro až 15″ tablet Frontier kit s USB nabíječkou se solárním panelem Limitovaná edice steelbooku Speciální sběratelský box se zápisníkem, mapou a sběratelskými předměty

Limitovaná edice Destiny 2

Hra Destiny 2 Expansions I a II Všechna DLC ze sběratelské edice Steelbook A prémiový box s totožným obsahem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama