První ukázky z komiksu, který doplní Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka První ukázky z komiksu, který doplní Star Wars Jedi: Fallen Order

První ukázky z komiksu, který doplní Star Wars Jedi: Fallen Order

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na úvodních stranách komiksu dostává prostor nepřátelská Second Sister.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že nadcházející Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawnu a EA doplní komiks s názvem Star Wars Jedi: Fallen Order - Dark Temple od Marvelu. Už 4. září se v zahraničních obchodech objeví první z pěti částí, a tak tu máme ukázku úvodních stránek komiksu, jenž se zaměřuje na minulost rytířky Jedi Cere Jundy.

Ve hře bude Cere plnit úlohu mentorky hlavního hrdiny Cala Cestise, Dark Temple je však převážně zasazený do doby, kdy je ještě učednicí mistra jménem Eno Cordova. Tudíž předchází událostem samotného Fallen Orderu, přičemž se dosud předpokládalo, že spojitostí s novinkou Respawnu nebude tolik. Zveřejněné stránky však ukazují éru nadvlády impéria a inkvizitorku Second Sister, která by mohla plnit úlohu úhlavního Calova nepřítele, a tak bude nejspíš v komiksu těch styčných bodů se Star Wars Jedi: Fallen Order poněkud více. V každém případě tu máme dosud nejlepší pohled na postavu, která nám půjde při hraní tvrdě po krku.

Star Wars Jedi: Fallen Order vyjde 15. listopadu letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama