První várka bezplatného dodatečného obsahu Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí 13. prosince
Star Wars: Battlefront 2 Novinka První várka bezplatného dodatečného obsahu Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí 13. prosince

První várka bezplatného dodatečného obsahu Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí 13. prosince

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Kromě dalších hrdinů a map zahrne i novou kapitolu singleplayerové kampaně.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že nás budou tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 po vydání zásobovat dodatečným obsahem, který bude k dispozici zdarma pro každého majitele hry. Půjde zejména o nové mapy, zbraně, vozidla a hrdiny. Nyní jsme se dočkali podrobností o první várce tohoto obsahu, o sezóně zaměřené na prvky nadcházející osmé filmové epizody s podtitulem Poslední z Jediů.

Vše začne 5. prosince, kdy si budete moci zvolit, jestli budete bojovat za Odboj nebo za První řád. Tato volba následně povede k možnosti plnit určité výzvy specifické pro danou frakci.

To hlavní ale přijde 13. prosince. Ten den do hry dorazí dvojice nových hrdinů, a to Finn a Phasma. Oba si budete moci zakoupit za kredity, které získáte prostým hraním multiplayeru. V závislosti na vítězství Odboje nebo Prvního řádu pak budete odměněni krabicí, která obsahuje vylepšení pro Finna nebo Phasmu.

Ten samý den bude multiplayer obohacen o novou mapu pro pozemní bitvy, která je zasazena do prostředí planety Crait bohaté na minerály. Tu uvidíme právě v novém filmu a doplní ji vesmírná mapa pro mód Starfighter Assault, díky níž navštívíme prostor nad planetou D'qar z filmu Síla se probouzí. K dispozici bude také nová hrdinská loď v podobě RZ-2 A-Wingu, který patří postavě jménem Tallie Lintra. T-70 X-wing, s nímž létá Poe Dameron, pak bude vybaven novou schopností inspirovanou osmou epizodou.

13. prosince se dočkáme i něčeho, co asi hned tak někdo neočekával - další kapitoly singleplayerového příběhového módu nazvané Resurrection. V ní budeme sledovat Iden Versio, hlavní hrdinku kampaně, v období vzestupu Prvního řádu. Zatím však není jasné, jestli půjde o něco navíc nebo jestli kampaň dostupná v den vydání hry skončí otevřeně, aby na ni 13. prosince navázala kapitola Resurrection.

V průběhu prosince bychom také měli ve hře pozorovat postup Odboje nebo Prvního řádu v závislosti na volbách a válčení hráčů, což se pravděpodobně opět odrazí v dostupnosti různých výzev. Takže na závěr řeknu jedno: Nechť se každá soustava pokloní Prvnímu řádu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama