První velké příběhové rozšíření Zaklínače 3 je téměř hotové
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka První velké příběhové rozšíření Zaklínače 3 je téměř hotové

První velké příběhové rozšíření Zaklínače 3 je téměř hotové

Michal Burian

Michal Burian

37

Srdce z kamene by mělo spatřit světlo světa v říjnu.

Reklama

První ze dvou připravovaných velkých příběhových rozšíření Zaklínače 3 je téměř hotové, pochlubil se Travis Currit z polského studia CD Projekt RED na PAX Prime v Seattlu. Expanze Srdce z kamene (Heart of Stone) tak bude moci vyjít v průběhu slibovaného října.

Srdce z kamene vyšle Geralta na nové desetihodinové dobrodružství do divočiny Země nikoho a do ulic Oxenfurtu, a to kvůli dokončení tajemného kontraktu pro muže známého jako Man of Glass.

Druhý datadisk s názvem O víně a krvi bude ještě větší. Herní doba se má pohybovat okolo dvaceti hodin a zavede nás do zcela nového regionu země Toussiant, která je známá produkcí vína. Zde na Geralta čeká prastaré krvavé tajemství, které se skrývá za atmosférou pohody a rytířských rituálů.

Pokud jste si oblíbili karetní hru gwint a rádi byste ji viděli v samostatné podobě, tak se možná, ale opravdu jen možná dočkáte. Travis Currit na PAX Prime odpovídal na tuto otázku a řekl, že budou mít dobré zprávy pro hráče gwintu. Tak uvidíme, co to přesně bude.

Expansion Pass, který vám zajistí přístup k oběma příběhovým expanzím, koupíte v našem obchodě Xzone.cz pro PC za 689 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama