První video z konzolového Farming Simulatoru 15
Farming Simulator 15 Novinka První video z konzolového Farming Simulatoru 15

První video z konzolového Farming Simulatoru 15

Michal Burian

Michal Burian

7

Na novou i starou generaci PlayStation a Xbox vyjde farmaření přesně 19. května.

Reklama

Populární PC hra Farming Simulator 15 z loňského října se 19. května letošního roku podívá na konzole PlayStation a Xbox. Hra nabídne rozsáhlý otevřený svět plný věrohodných podrobností a vizuálních efektů. Kromě singleplayeru bude možné hrát na konzolích PlayStation 4 a Xbox One poprvé i multiplayer: budete mít na starosti sklizeň, chov zvířat (krav, slepic a ovcí), prodej čerstvých produktů, investice do nových a silných vozidel a nástrojů... Objevovat můžete také novou činnost: těžbu dřeva a výběr k tomu určených vozidel a nástrojů.

Na stovkách akrů půdy, které nabízí severské prostředí a renovovaná severoamerická krajina, používejte a řiďte přes 140 autentických vozidel a farmářských nástrojů, včetně nových vozidel, která jsou exkluzivní na konzolích, od více než 40 nejslavnějších výrobců: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, MAN, Liebherr…

Jedinou nevýhodou konzolových verzí budou fanouškovské modifikace, které pochopitelně nebudou dostupné. Na konzolích tak budete muset doufat v oficiální mody s novými stroji. Další mapy asi nelze očekávat.

Farming Simulator 15 koupíte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama