První záběry z PC verze NiOh
Novinka První záběry z PC verze NiOh

První záběry z PC verze NiOh

Michal Burian

Michal Burian

41

Koei Tecmo vnadí na kompletní edici Nioh pro počítače.

Reklama

Koei Tecmo lákají na vydání kompletní edice akčního hardcore RPG titulu Nioh, který se zároveň dostane konečně i na počítače. NiOh: Complete Edition vyjde již 7. listopadu a na PC zahrne dva přednastavené vizuální módy: Action Mode zajistí stabilních 60fps, zatímco v Movie Mode si užijete hru v rozlišení 4K. Samozřejmě si budete moci vše nastavit podle svého, tak jak uznáte za vhodné.

Krom toho kompletní edice obsahuje ještě tři příběhové dodatečné balíčky Dragon of the North, Defiant Honor a Bloodshed’s End.

Teď už k minutu a půl dlouhému traileru, který vnadí na PC verzi.

„Nioh je skvělé akční RPG s nádherným zasazením do starověkého Japonska a nekompromisní obtížností,“ dočtete se v naší recenzi, kde Nioh obdržel 9/10.

Minimální systémové požadavky

OS: Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (pouze 64bit)Procesor: Intel Core i5 3550 nebo lepšíOperační paměť: 6 GB RAMGrafika: NVIDIA GeForce GTX 780 VRAM 3GB nebo AMD Radeon R9 280 VRAM 3GBDirectX: Verze 11Vysokorychlostní připojení k internetuMísto na disku: 100 GB

Doporučené systémové požadavky

OS: Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (pouze 64bit)Procesor: Intel Core i7 4770K nebo lepšíOperační paměť: 8 GB RAMGrafika: NVIDIA GeForce®GTX 1060 VRAM 6GB nebo AMD Radeon™ R9 380X VRAM 4GBDirectX: Verze 11Vysokorychlostní připojení k internetuMísto na disku: 100 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama