První záběry ze strategie Hardware od autorů Homeworld
Novinka První záběry ze strategie Hardware od autorů Homeworld

První záběry ze strategie Hardware od autorů Homeworld

Michal Burian

Michal Burian

10

Sociální multiplayerová free-to-play strategie Hardware: Shipbreakers, na které pracuje tým složený z vývojářů legendární strategie Homeworld, vystrkuje růžky.

Reklama

Díky serverů PC Gamer se můžeme podívat na první záběry z připravované sci-fi free-to-play strategie Hardware: Shipbreakers od studia Blackbird Interactive. To je složeno z bývalých tvůrců legendární strategie Homeworld, stejně tak se na vývoji podílí výkonný producent Homeworld 2. Dá se tedy říci, že půjde o duchovního nástupce série Homeworld.

Na prvních záběrech si prohlédnete LM-27, tajemná a nepřátelská pouštní planeta posetá vraky starých lodí, kterou ovládá bezohledná mezihvězdná korporace Long March Industries (LMI). Na planetě se bojuje o nerostné bohatství, které je ukryto pod nemilosrdným pískem.

Hráči budou velet flotile mohutných vozidel, s nimiž budou prozkoumávat planetu, zachraňovat přeživší a samozřejmě bojovat. Pozor si ale budete muset dávat i na kruté písečné bouře a teploty, které si nedokážeme ani představit.

Ve videu si všimněte stop, které zanechávají stíhačky na obloze a vozidla v písku. Závěrem videa se na chvilku zobrazí herní rozhraní i strategická 2D mapa, kde je vše hezky pohromadě a hlavně přehledně.

Pokud vás titul zaujal, můžete si pořídit First Wave VIP Package za necelých 100 dolarů (cca 1990 Kč) a získat přístup do nadcházejícího betatestování.

Hardware: Shipbreakers je v současné době v plánu pro PC na letošní rok. Konzolovým verzím se vývojáři nebrání, záleží však na úspěchu PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama