Proti komu budete bojovat ve strategii Homeworld: Deserts of Kharak?
Homeworld: Deserts of Kharak Novinka Proti komu budete bojovat ve strategii Homeworld: Deserts of Kharak?

Proti komu budete bojovat ve strategii Homeworld: Deserts of Kharak?

Michal Burian

Michal Burian

2

Poušť nebude jediným protivníkem, kterému budete čelit v této hře, vychází 20. ledna.

Reklama

Homeworld: Deserts of Kharak (dříve Homeworld: Shipreakers) má na starost studio Blackbird Interactive, které bylo složeno z lidí podílejících se na prvním Homeworldu z roku 1999. Na vše dohlíží držitel práv, Gearbox Software.

Na Steamu hru koupíte za 45,99€, odemkne se 20. ledna. Pokud vás tato taktická real-time strategie zaujala, tak se odehrává před událostmi v prvním i druhém Homeworldu. Příběh bude sledovat Rachel S’jet, která byla koalicí vyslaná hluboko do nepřátelského území, aby zachránila svět.

„Planeta umírá, ale hluboko v poušti Kharak byla spatřena anomálie. Může planetu Kharak zachránit spása ukryta v poušti? O tom se přesvědčí vědkyně Rachel S’jet, kterou do míst vyslala koalice. Rachel si ale musí dávat velký pozor, je hluboko v nepřátelském území,“ upřesňuje tisková zpráva. Samotné herní prostředí má být masivní, čekají nás nekonečné duny, hluboké krátery a rozsáhlé kaňony ovládané nepřítelem. Abychom uspěli, budeme se muset seznámit s prostředím a hlavně k jednotlivým událostem přizpůsobit svou strategii a taktiku.

Kromě vzrušující kampaně lákají tvůrci na online multiplayer, který budete moci hrát proti cizím hráčům nebo se svými přáteli. V singleplayeru i multiplayeru budete mít k dispozici různorodé pozemní a letecké jednotky. Záležet bude také na vašem hospodaření.

Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama