PS Plus edice DriveClub až do odvolání odložena
Driveclub Novinka PS Plus edice DriveClub až do odvolání odložena

PS Plus edice DriveClub až do odvolání odložena

Michal Burian

Michal Burian

18

V Evolution Studios se plně soustředí na plnou verzi.

Reklama

7. října letošního roku vyšly závody DriveClub pro PlayStation 4. Ve stejný den měla na PlayStation Network pro PS Plus dorazit ořezaná verze hry, která by umožnila hráčům si titul vyzkoušet a případně si koupit plnou verzi za zvýhodněnou cenu. Bohužel DriveClub přijel značně rozbitý a dlouhou dobu se potýkal s problémy zabraňujícími se hráčům připojit na servery. Vývojáři z Evolution Studios dlouhé dva týdny problém řešili a 20. října prohlásili, že většina hráčů by měla být schopna se na servery připojit. Některé problémy ale stále přetrvávají a DriveClub nefunguje na 100 procent - nenabízí všechny sociální funkce a online výzvy.

Je tak pochopitelné, že se Evolution Studios soustředí na plnou verzi. Jakmile budou problémy vyřešeny, vyjde i PS Plus edice. Aby se každý druhý neptal na sociálních sítích a na oficiálním blogu, rozhodli se tvůrci vydat prohlášení, v němž stojí, že PS Plus edice byla až do odvolání odložena. Druhým důvodem odkladu pak má být to, že výrobce chce PS Plus edici plně funkční, což v současné době nedokáže zaručit. Navíc zatím neznají ani přesné datum, kdy budou všechny problémy vyřešeny. Ujišťují ale hráče, že pracují ve dne v noci, aby problémy odstranili a umožnili všem hráčům si DriveClub užít naplno. Kvůli tomu prý najmuli nové zaměstnance, kteří jim s tím mají pomoci.

Závěrem připomeňme, že ořezaná PS Plus edice DriveClub bude obsahovat 11 tratí v Indii a 10 automobilů s přístupem ke všem herním módům. Bezplatnou verzi budete moci kdykoliv upgradovat na plnou za cenu necelých 50 dolarů (cca 985 korun). Ta zahrne 55 tratí v pěti lokalitách, 50 aut a všech 50 eventů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama